Pierwszy nasz wipe na Einherjar zaliczony
Fajnie było
Co by nie mówić - ruszyliśmy do przodu i robimy postępy. Teraz tydzień ze sky. Czyli we wtorek Salvage, sroda Sky, piątek Sky lub Sky+Salvage (przy frekwencji 12+8), niedziela Sky gods.
Na salvage jednak będziemy wybierać tylko grupkę 12 osobową. Za duże zamieszanie z cellsami przy większej ilości. Nie będzie punktów karnych za nieobecność na Salvage jeśli nie jest się w grupie dedykowanej na Salvage. Z założenia w piątek chciałbym robić w 12 osób Salvage i 8+ osób farmiących w Sky.
Polacy, których oczekuję w Salvage:
1. Opiekun
2. Zangetsukun
3. Kamilus *
4. Pudzian *
5. Koniu
6. Sakurazukamori
7. Stokrotka *
Niepolacy:
1. Loziel *
2. Demal *
3. Antonaki *
4. Jjuk
5. Lygar
6. Yaku *
7. Gryphee
8. Devastate *
Jak widać jest to już spora grupa - więc reszta osób jest "niededykowana" i będzie zwoływana ino w razie potrzeby. Z gwiazdkami oznaczyłem osoby, które wiem, że coś potrzebują stamtąd. Reszta nie "nie potrzebuje" - tylko ja o tym jeszcze nie wiem. Proszę o wypowiedzi w odpowiednim
poście na forum oldstars.
Dzisiaj niestety zabrakło czasu i nas boss w Bhaflau Remnants zownował mając 50% HP. No ale były 3 dropy po drodze (więcej niźli przy farmieniu, ale to drobny szczegół lol).
Za wszelakie rady od SalvageExplorers będziemy wdzięczni.
Einherjar odstawimy na razie na bok. Potrzeba nieco większej ekipy i specyficznych jobów. Nam ewidentnie brakuje WHM lub SMN (nasi whm mają smn
) oraz BRD. Prędzej chyba dynamisy zaczniemy ownować niźli Einy lol. Tylko nie chciałbym marnować gili na wejściówki wiedząc, że nie sfarmimy wystarczającej ilości monet - dlatego proszę o werbowanie nowych osób na dynki. Rozważam możliwość zrobienia oddzielnego systemu punktów na same dyny. To zależy jeszcze od wyników
ankiety na forum oldstars, w której każdy member (również nowi
) powinien wziąć udział.
Ok już przysypiam więc kończę nudzić na dzisiaj.