Cytuj:
Tor-Bled-Nam:Cytuj:
embe
Sporo ludzi pisze ze nie lubi koreanskich produkcji bo liczy na Conana, Warhammera, DFO, a jak te gry beda crapami to poleca do Aiona i beda zachwalac, wiec poprostu ludzka mentalnosc.
Bzdura, czesc ludzi nie przelknie wschodnich produkcji, nawet jesli na rynku posucha. Sporo ludzi jest zmeczonych wow, vanguard nie wypalil, lotro nie ma pvp, a jakos l2 czy gej fantasy nie sa oblegane.
Weź ty wysil nieco szare komórki zanim coś napiszesz. Dobrych produkcji z tzw. western market, które przykułby ludzi na długo (nie mówię o początkowym hype tylko długofalowym graniu) poza WoW/EVE nie ma (tylko proszę mi tu bez UO, DAoC'a które się w ten czy inny sposób wypaliły i umarły śmiercią mniej bądź bardziej naturalną).
W tego gejowskiego L2 grają miliony osób sęk w tym, że 90% to gracze z pirackich serwerów. Druga sprawa, że WoW był targetowany jak zwykle bardziej w Korę niż w resztę świata.
Twój problem to podejście typowej szlachty zaściankowej, żyjesz w swoim małym zamkniętym świecie i wszystko co inne jest złe. Podaj jakieś konkretne argumenty dlaczego gejowy Aion jest crapem to porozmawiamy.
Cytuj:
Viracept
Sylvian pogrywasz namiętnie w L2 vide lubisz "koreańskie" produkcje, Twoja sprawa. Nie wszyscy jednakże lubią vide mają prawo wyrażać się mało entuzjastycznie. Sugeruję więc chillout.
V.
I tak i nie. Grałem w wiele mmo z WoW'em (którego wielkim fanem byłem od początku), UO (który ciąge uważam za wzór świata otwartego), AC2, EVE czy nowym WAR'em na czele i po prostu z tego całego tałatajstwa L2 najbardziej mi podpasowało (ze względu na PvP i ogólną koncepcję świata).
Jasne, że każdy może się wypowiadać i mięc inne zdanie na każdy temat, ale na miłość boską niech argumentuje swoje wypowiedzi. To, że tytuł "XX jest gejowy" to może powiedzieć każdy 5 latek w piaskownicy.