Wypisywanie wybranych, wygodnych sobie wydarzeń bez podania reszty faktów jest tu nie na miejscu i przypomina mi fantacje opowiadane na konferencjach byłego ministra sprawiedliwości. To po pierwsze. Po drugie - temat można by raczej poruszyć na forum klanu - jezeli jest nad czym dyskutować. Jest takie, wiesz? Po trzecie - jezeli jesteś taki ziobrowaty, podaj swój nick w klanie, to może podyskutujemy nad twoimi dokonaniami? Ja swoich się nie wstydzę, a wychodząc podałem dokładne powody. Nie zamierzam się tu i teraz kłócić, tym bardziej, że miałem zamiar do klanu wrócić. Właśnie... miałem zamiar, więc nie pomagaj mi podejmować decyzji. I nie wypowiadaj się za innych bo obrażasz każdego, kto grał / gra / będzie grać w Armagedonie.
Skoro chcesz dyskutować, jeszcze raz powtórzę: podaj publicznie swój nick w klanie, chętnie porozmawiam. I proszę, nie rób syfu wszystkim tym, którzy grają w tym i innych polskich klanach. Nie mam obowiązku ani umowy cywilno-prawnej na granie z konkretnymi ludźmi, a z tobą pewnie już nawet nie będę miał przyjemności, nawet jeśli wróce do klanu.
Pozdrawiam mimo wszystko i życzę pomyślności, a wszystkim czytającym dobrej zabawy