externalns których uzywają te mody moga byc starsze niż sam mod.
co do pitbulla przeczytałem ze nie chcesz ale nie pojmuje tego, tak samo jak ktoś wczesniej pisał ze chce coś lżejszego.
pitbull dzała idealnie, dodatkowo składa się z około 20 modułów które można wyłaczyc zarówno w oknie addons jak i w samej grze, czyli odchudzić go o 90% jeżeli ktoś ma takie życznie.
jeszcze raz polecam zapoznać sie z zaletą modów ace (oprócz łatwego updatu) która polega na korzystaniu z tych samych bibliotek przez wiele modów ale ...
... domyślnie wowaceupdater i wszystkie paczki ace modów są WITHEXTERNALS czyli mają te biblioteki w środku, domyślnie robi tak też wowaceupdater natomiast można przestawić na WITHOUTEXTERNALS i wtedy przy instalacji moda updater sciąga potrzebne biblioteki automatycznie i wyglądają w folderze addons jak mody.
przyspiesza mi to wczytywanie gry około dziesięciokrotnie
nie wspominając o oszczednosci ramu która nie ma dla mnie znaczenia
@Brodaty
z pełnym szacunkiem ale jak krzaczy Ci się Pitbull to każdy mod Ci sie wykrzaczy bo to nie jest wina moda tylko Ty cos źle robisz
wiec radze ogarnij sie z wowaceupdaterem withoutexternals zamiast sie męczyć z alternatywami najlepszych modów