Nokiu$ napisał(a):
Nie wiem czy dobrze robie zakladajac nowy topic, ale wyjscia nie mam.
Cała historia zaczyna sie dzis rano, kiedy loguje sie do wowa, a raczej nie moge sie zalogowac...pytanie wtf...hasło nie wchodzi, zmieniam pasy elegancko, loguje sie na konto a tu pusto, nie ma itemkow pve i kasy , tak jak na rogalu tak i na shamanie. Co ciekawe na koncie pojawily sie nowe chary. Loguje sie a tam bam, z 500g na jednej, a na drugiej masa blue itemkow i potkow, tak jak na shamanie tak i na rogalu. NIe zastanawiajac sie dlugo przeslalem na rogala ( bo czemu nie, jak oni mnie okradaja, to co ja ich nie moge? ) ... Co mnie dziwi, moj rogal byl na AV, gosciu farmil mi powiedzmy 1k honoru. Stało sie to rano. dziwne.... oraz to zenie wyslal kasy na jakies postacie, tylko na te na moich kontach.Do tego te itemki..pelno gemow, nether vortexow i innych blue crapow...
Pytanie, wysłac ticket, i czy bliz cos wskóra i odda itemki, czy zbanuje konto na tydzie a itemkow nie dostane bo cos tam...help ! please!
Mialem to samo. Najpierw dostaniesz bana za in-game trading (spam na lfg z goldem, jakis gold making program na tych nowych charach). Po wyslaniu maila ze to keylogger i podajac wszystkie dane dostaniesz konto back. Well, niestety ja musialem czekac 2 miesiace zanim mi odblokowali.