Cytuj:
2001-12-10 13:13, Holger napisał:
No cóż, mnie też się wydawało, że zabawa w gildię nie polega na nazwach i emblematach, tylko na wzajemnej pomocy.
Pomyliłem się, moja wina.
Wypada mi tylko przeprosić was za moje dotychczasowe w grze zachowanie.
P.S. DAoC to nie jest UO, a RvR to nie jest PvP. Dobrze jest wiedzieć o czym się mówi, zanim zacznie się układać nierówności i oceniać "jakość".
Holger nie obrazaj sie bo naprawde nie ma o co. Chlopakom chodzi o po prostu inna formule gildii.
Nie dogodzi sie wszystkim - jedni chca "wolnosci" in game inni skladek, stalych godzin wspolnej gry etc.
Nikt nie podwaza Twojej ofiarnosci, checi niesienia pomocy etc. Po prostu "my" mamy inne przyzwyczajenia z UO, mam wrazenie ze jestesmy zgrani etc.
Ja zupelnie zarzucilem gre w teamie z kims innym niz scorp, mat, sosy, beast, sirian i hambi bo mi to po postu nie wychodzi - za duzy IF
jest w innych teamach.
Mysle ze tak jak jest bedzie lepiej dla wszystkich i naprawde nie ma o co kopii kruszyc.
Tym bardziej ze jesli dojdzie to jakiegos "gildiowego" RvR to i tak grupa liczy max 8 osob (chyba jeszcze nie zaimplementowali wiekszych teamow) i nic nie bedzie stalo na przeszkodzie zeby pojsc gdzies razem.