Wiem czemu zrobili UO3D, aczkolwiek zaluje, ze tak postapili. Oni chcieli dwie rzeczy na raz zrobic, jakby wypuscic UO2 (z grafika 3D) i nie odciagac ludzi od 'jedynki'.
mogli zrobic uo poprostu :/
zmodyfikowac klienta tak by mozna bylo dodawac nowa grafike ale oczywiscie prosciej jest wyrzezbic jakies gowno w 3dmaxie w 3d niz rysowac nowa postac.. poszli na latwizne
tutaj nie chodzi o laczenie czegokolwiek imho
engine jest spieprzony i naprawde niewiele jest osob ktorym sie to podoba
Niestety, nie udalo im sie. Teraz, oczywiscie, nie przyznaja sie do bledu, tylko brna po szyje w gownie. Na szczescie, wrocili na dobra droge i zabrali sie za klienta 2d znowy.
ale przyznasz ze niezbyt wczesnie:) caly czas udawali ze uotd jednak im sie udalo
Obrazki, ktore widzelismy wcale nie musza byc finalnym produktem UO:LBR. Nie wiem z jakiego sa zrodla. Ale rownie dobrze, mogl je ktos zrobic logujac sie w 2d do Ilshenar (da sie... bannable).
hehe bullshit.. fuckable
zablokowali juz a wykryc moga to tak samo jak i gear'a
co do logowania sie klientem 2d w ilsh to nie zobaczylbys niewiadomo jak dziwnych monsterkow no bo skad niby wzielyby sie te arty? chyba nie z nieba
widzisz np. szarego smoka i pisze - bone dragon... tak samo jak teraz jest np. z ki-rin'em czy unicornem w 3d
poprostu inny kolorek
poza zobacz ze czesc tych obrazkow byla robiona w brit :/
Poczekamy, zobaczymy ... Idealnie na pewno nie bedzie. Nie da sie wszystkich zadowolic i ustrzec sie bledow.
dla mnie wystarczylaby jedna rzecz - nie wpychac na sile niepotrzebnych zmian na siege
poki co to wyglada to tak jakby chcieli zmniejszyc populacje do zera i zamknac shard
najpierw wpadka z reds in town - w chuj ludzi odchodzi do daoc bo nie dosc ze tytul dosc fajny to jeszcze osi dobija swoimi niedorobionymi update'ami.. domki 10x bugniety rot - super poprostu - newbiesy pchaja sie na siege drzwiami i oknami...
nastepna sprawa to koniec idoc campingu :< z wiadomych powodow - teraz konrador musi mieszkac na jakims zadupiu w malym domku wartym wiecej niz jego dawny 2 story house :<
O tym, ze laduja mechaniczne potworki do UO, juz dyskutowalismy - oni musza wykorzystac juz raz zrobione materialy. Po prostu nie stac ich na zrobienie nowych. Aczkolwiek mi rowniez nie podoba sie Jurgenaut i nowy Blackthorn.
juggernaut ^^
nie stac? a czy nie mozna zostawic blackthorna takiego jak byl? ciemny robe jakis tam badziewny znaczek na przodzie i wszystko jest bardzo fajnie! mi sie podoba i wcale bym tego nie zmienial
po co wprowadzac nikomu niepotrzebne zmiany
sheeesh jest naprawde tyle rzeczy ktorych mozna byloby sie przyczepic.. tyle potworow i pierdol ktore mozna byloby wprowadzic
nigdy nie zrozumiem dlaczego oni czepiaja sie rzeczy ktore dzialaja dobrze..
tak jak ostatnio inscription np. - nie wiem w ktorym patchu to doszlo ale teraz zeby sobie scrolle pokopiowac trzeba scribe's pen - 8gp za sztuke a po co to komu? no nie wiem.. chyba tylko po to zeby utrudnic zycie i co chwile zapieprzac do sklepu