simo napisał(a):
Animacja jest na poziomie wyzszym niz w WoW, zupelnie nie rozumiem narzekan. Animacja jak animacja, taka jak w innych grach. Bez rewelacji, ale tez zupelnie nie wiem dlaczego mialaby byc zla.
Animacje to tylko czesc problemu WARa. Walka jest strasznie wolna, bronie jednoreczne z predkoscia ataku 3.5s i czesto nakladajaca sie animacja auto attacku z animacja speciala powoduje, ze nasz bohater czesto stoi niczym kawal drewna przed 3-4s nie robiac zupelnie nic, a w tym czasie nie wiadomo z kad nad glowa lataja nam cyferki z dmg. Brak w tym wszystkim pewnej plynnosci, dynamiki, wyraznego systemu informacji o tym cosie w combacie dzieje, plynnego przejscia od speciala do autoattacku i odwrotnie, czyli tego wszystkiego co w WoW bylo od poczatku. Widac po prostu kto ma lepsza ekipe od tego typu zadan.
Dla mnie PvE jest rownie wazne co PvP, tym bardziej ze lore Warhammera jest tak zajebisty, ze ja nie chce tylko bawic sie w PvP w tym swiecie, bo potencjal fabularny tego universum jest zbyt duzy zeby ograniczyc go tylko do walk PvP.
Dlatego tak psiocze na animacje i na caly combat system, bo wiem, ze w tym stanie PvE bedzie cholernie nudne, wlasnie z tego jednego powodu, ze system walki jest do dupy. Moze do PvP, ktore jest bardziej taktyczne, grupowe i wolniejsze jest to system wporzo, ale dla mnie, jako duzego fana PvE taki combat system zwyczajnie ssie pyte.
I dlatego tak mnie to wkur***, bo z tego jednego cholernego powodu, ktory mnie od tej gry po prostu odrzuca, nie pogram w gre osadzona w mega zajebitym settingu.