A więc tak prosiłbym bym o kluczyk ale oczywiście swoją prośbe uzasadnię , bo z natury leniwy nie jestem:) .
Ostatnie 2 lata upłynęły mi pod znakiem WoW-a .Nie powiem że były to dość przyjemne 2 lata jednak wszystko co dobre kiedyś się kończy
.PvP w WoW nie szczególnie przypadło mi do gustu , więc z wielką nadzieją czekałem i na AoC i na WWO .PvE to oczywiście zupełnie inna para kaloszy ale nie miałem czasu cały czas farmić w BT i progressowac w SP żeby ubrać swojego droota:P.
Jednak dziwnym trafem AoC po premierze okazało się nie do końca tym czego oczekiwałem , oczywiście z biegiem czasu poprawiano bugi itp także to nie to samo co Vanguard :| .Niemniej jednak nadal chyba ciut za wcześnie aby pobiec do sklepu i odrazu wykupic subksrypcje na kolejny miesiąc dlatego postanowiłem poprosić kogoś ładnie i uprzejmie o kluczyk co by przyjrzeć się grze z bliska no i zobaczyć czy mój dość mocny komp tę grę podźwignie .Sam fanem Conana jakimś wielkim nie jestem ale książki czytałem
(te które się dało bo na pewno nie wszystkie:D) no i jestem ciekaw jak został przedstawiony sam świat i kliamt Conana .Jeśli znajdzie się jakaś życzliwa osoba która da mi taką możliwość to będę bardzo szczęśliwy bo z nudów zacząłem kolejny raz grać w traial EVE a wiem że i tak zaraz mi się znudzi
.Wlejcie we mnie troche nadziei a może kiedyś spotkamy się w AoC
.
GL&HF