Dace napisał(a):
Guardian mimo nerfu gemow dalej jest mocny.W pvp radzi sobie calkiem niezle i naprawde nie wiem skad to wzioles ,ze tylko na rajdy sie nadaje
Z doświadczenia ? Ostatnio w Kesh bardzo często były organizowane duelki, więc dps tanków oceniam jako bardzo niski. Zwłaszcza w porównaniu do tego jaki był przed PvP patchem, gdzie full gemmed guard one-shootował z szarży a z white hitów bił za 1k. W 1v1 obecnie dps tanków jest na tyle niski, że praktycznie nie może mnie zabić. Oczywiście nadal jest twardy i taka walka trwa długo, ale w końcu popełni błąd i go złapię na frenzy.
@blasz
Mi się stamina nie kończy ;p Parę dni temu biłem się z gurdem (tarcza i miecz) przez jakieś 8-10 min i mi się nie skończyła
Wiadomo, że AoC to nie L2 gdzie są klasy kompletnie nie radzące sobie w PvP, ale z tego co obserwuję z PvP w Kesh to jednak klasy typu tank najbardziej straciły na gem nerfie.
@Miniuwa90
Conq nie może robić za tanka, ale jest niezbędny w party z MT jako, że jest jedyną klasą mogącą rezować podczas walki.
@Neonin
Zapewne chodzi ci o DT (Dark Templar). No niestety ssie nadal. Ale kiedyś Assassin też był Dupa Jaś a obecnie to jedna z 4 topowych klas w PvP w
mojej ocenie (obok BS, ToS i HoX), więc może kiedyś FC się weźmie za tą klasę.