Nestor napisał(a):
lutus napisał(a):
m1. napisał(a):
A ja mam pytanie dotyczace Blacksmithingu... mam juz 215 i musze wybrac czy chce armorsmithing/weaponsmithing.
Czytalme w starszych topicach ze AS jest baedziej oplacalen ale wszystkie te posty byly z 2005/2006 roku, a napewno wiele sie zmienilo po wejsciu tbc i kilku patchy wiec jak to wyglada teraz ? Co jest bardziej oplacalne i uzyteczne?
To zalezy czy chcesz nosic dobra bron, ktora sam sobie mozesz wycraftowac, czy dobra zbroje ( klate dokladnie), ktora tez sobie mozesz sam zrobic. To jedyna roznica w tej chwili. Wybor jest dosc wazny, bo tylko ty sam mozesz sobie ta bron/klate zrobic , bo jest BOP od razu.
A to nie jest tak ze dropuja w ogole rozgraniczenia w blacksmithu?
Slyszalem pogloski o czyms takim, nie jestem pewien czy chodzi o sword/mace/axe-smith czy o weapon/armor-smith.
Wie ktos cos wiecej?
Teee no nie wyciagaj tekstow z przed roku
Nie ma w tej chwili zadnych broni/zbroi, ktore by wymagaly odpowiedniej profesji, blizz powiedzial, ze byl to niewypal, bo trzeba bylo profesje zmieniac co by byc uber ( eg shadoweave sets czy bronie BS ). W tej chwili spadaja bop , ale recipe, wszystkie itemy ktore robisz sa BOE. To samo sie tyczy frozen orb, ktore zastapily primal nether, jest BOE mozesz go sprzedawac, wiec nie bedzie juz takiego problemu z craftowaniem tego.