wiem yerp ale ja sobie jaj nie robie a o mnie jest ten topic
pokazalem wam kilka zastosowac tego czaru (pozytecznych)
a od czasu do czasu troche jaj tez sie przydaje bo troche u nas smutno
czy jako ze znikam vendorkow to wywalicie czar invisible?
jak wysle jakiegos ludka na bezludna wyspe to zlikwidujecie travel gate?
bez przesady
naprawde jak sa drzwi zamkniete to mozna zagadac z jakims magiem a nawet byle noobem zeby poszedl po scrola i otworzyl (scrol unlock dziala przy 0 magery) jak ktos jest oferma to juz nia pozostanie
btw: co do bugow wczoraj uzylem poly zamienilem sie w zombiego skilowal mnie straznik, jako duch bylem zombem przez kilka chwil
, cialo bylo zomba, a co najlepsze juz jako duch duch nie moglem przejsc przez drzwi u healer (pomysl z gate poza budynkiem chyba nie jest zly) - ale nie musialem wolac gm, jakos sobie poradzilem - jestem masta
a co do noobow to oni sami sobie utrudniaja zycie
1.jakis nb wpieprzyl nam sie w portal do tatarow, zginol, przez niego takze ja chcac zbierac jego rzeczy - i co powinniesmy go olac zostawic na zadupiu jako trupka
2. nastepny noob ledwo zaczal juz sie wpakowal do "dandzona" kolo adel, przylatuje zbierz mi rzeczy, luz wlaze wyciolem jakies monsterki zagladam w cialo a tam z 30 wiader z woda, ledwo sie ruszyc moglem a co dopiero on-pytam na chuj mu to no i mi pokazal lol
wylal wode z wiadra pod mojego konia i text "twoj kon ma chyba slaby pecherz, zlal sie" no kurwa odpadlem, ale chociaz wiem kto najebal w adel tyle kaluz
3."jaka jest komenda do wyjecia rzeczy z ciala zwierzecia bo kon mu zjadl regi" lol
itd.
moze zrobimy na naszej stronce dzial imnewbie
oraz dzial how to be nb