abey napisał(a):
to powiedzcie mi dlaczego na ps3, ktore jest slabsze, na ktore nie da sie 'pisac' jest kilka zajebiscie wygladajacych gier, a na x360 sa takowe 2?
No i oprocz tych 3 gier na PS3 reszta (a napewno wszystkie multiplatform) jest brzydsza niz an Xie. Brak FSAA i inne rzeczy to na PS3 standard.
abey napisał(a):
gdzie i tak jesli chodzi o jakosc grafiki troche odstaja.
Co odstaje? Gears Of War2 odstaje? nie sadze.... zreszta zatrzymaj swoje autko w Motorstormie zeby nie bylo blura i setek innych efektow i zobasz jaka tam naprawde jest jakos grafiki - cos jak w NFSach ktore sa ladne tylko jak jedziesz 200km/h.
abey napisał(a):
Xant no wlasnie nowa wersja x360 co pol roku bardzo dobrze swiadczy o wykonaniu tejze... za pol roku wyjdzie konsola gdzie bedzie 2x wiecej ramu i co wtedy? sorry ale to troche pecet.
1. Nigdy nie wyjdzie wersja ktora bedzie miala wiecej ramu.
2. Microsoft dba o swoj produkt, dostosowuje proces technologiczny do nowych technologii, wyeliminowal awaryjnosc konsoli. Dla mnie to zalety bo Somy wydalo PS3 i mysli ze zrobilo osmy cud swiata a w tej konsoli mnostwo rzeczy mozna by poprawic. Wydaliby tansza wersje bez bluray i np. wifi i sprzedaz by skoczyla o 100% no ale to jest Sony.
abey napisał(a):
ja polecam zobaczyc na zywo uncharted/motorstorm i wtedy oceniac ps3.
Widzielem. Motorstorm jest fajne przez jeden dzien potem sie nudzi pozatym to najzwyklejsze na swiecie wyscigi nie ma w nich nic szczegolnego. Uncharted tez OK ale sorry wole Tomb Raidera zwlaszcza ze seria przezywa swoj renesans w tym momencie.
abey napisał(a):
bo jesli chodzi o teoretyzowanie to jak zwykle wszyscy sa tutaj expertami.
i pewnie po trosze kazdy ma racje. i nie musicie kupowac ps3, z waszym podejsciem bron was panie boze ;-p
Dlaczego uwazasz ze negatywne wypowiedzi o PS3 to eoretyzowanie ? JAk juz pisalem PS3 to nie osmy cud swiata, po 2 latach nie pokazalo nic czym "zmiazdzyloby" XBOXa 360. Kolejny rok czekamy az pokaza nam te nieograniczona moc drzemiaca w CELLu - no coz ja nadal czekam.
abey napisał(a):
tylko 2 zupelnie rozne osoby posiadajace i x360 i ps3 wskazuja na jedyna sluszna konsole
JA tez mam obie i wskazuje na XBOXa. Pozatym wiesz... jednak troszku wiecej tych XBOXow jest na swiecie.
"zgadzam się, też będziesz jak zobaczysz PS3 w akcji"
widzialem i ?
Podsumowujac: Obie konsole sa wlasciwie identyczne. PS3 ma BluRay wiec jesli chcesz ogladac filmy w tym formacie kup PS3. Zaletami PS2 byla ogromna baza gier w tym wiele jRPG i innych dziwnych wynalazkow - w tym momencie paleczke przejal XBOX.
Moze sytuacja sie zmieni ale jwydac 1500 zlotych zeby byc skazany na 3 fajne gry na krzyz na rok to fail. Zreszta na Xie tez nie jest tak jakbym chcial najlepsza konsola na rynku jest Wii a po niej wciaz PS2.