wnosze w imieniu swoim jak i zapewne wielu osob o zwikszenie skillcapa
1. na stronce jest
Przyspieszono wzrost skilli i statsów. Razem doszlismy do wniosku ( wyciągajac tez wnioski z ostatnich doświadczeń
), że szczególne przyśpieszenie przyrostu umiejętności i statystyk powinno wpłynąć na zmniejszenie ich ważności podczas walki i w życiu, i tym samym wymusić "ruszanie głową" przed i w czasie pojedynku oraz większe zainteresowanie ekonomią. Niektórym co prawda może to się nie podobać, ale naprawdę... sami wrzeszczeliście ze wszystko wolno rosnie, ze newbie nie ma szans, a po drugie zbyt duza wage przywiazujecie do statystyk i skilli. Dlatego czas, aby przynajmniej spróbowac zmienić priorytety z bezmyślnego nabijania punktów i % na myślenie ( bo AI oraz sila potworów tez zmienią sie na lepesze ).
wiec skoro skille nie sa takie wazne to czemu by ich nie zwiekszyc
2. zmienily sie troche (animal lore potrzebny do tamowania i wycinania skor, dziala prawidlowo inscription i jest potrzebne do nekromancji, moze cos jeszce)
3. mozna by sciagnac patent z nl i zrobic zmienny skillcap (im wiecej sie gra tym wyzszy)
mam nadzieje ze sie podpisze pod tym pomyslem sporo ludzi
moze jakies glosowanie
wszyscy piszcie co o tym myslicie zeby znowu nie wyszlo ze to tylko dla mnie bo mi skila brakuje do ciecia skor, chcecie chodzic w demonkach vote for me
to tyle z moiej stronie reszta zalezy od was (ponoc my tworzymy swiat) i od gmow