konrador napisał(a):
Co do AOC, to z tego co pamietam kontaktu z dev teamem nie bylo zadnego praktycznie. Do dnia premiery zaden beta tester nie wiedzial nic o rulesecie planowanym na dzien release, ktory nie zostal w zaden sposob przemyslany czy - nie daj boze - przetestowany. Pomyslow bylo dosc sporo, ale jak widac dzis - nikt nie bral ich pod uwage. Ba, nikt nie wiedzial nawet jakie beda typy serwerow. PVP weekend preview nastrajal optymistyzcnie, ale z tego co pamietam, to do samego konca nie bylem pewien, czy logujac sie po raz pierwszy do gry zastane jakis serwer z open PVP.
jak tak patrze na komentarze ludkow to nie wiem czy zmyslaja, czy cierpia na mlodziencza demencje.
Ja chyba w jakas inna gre gralem bo w mojej grze byly patche naokraglo, w bardzo krotkich odstepach czasu. To nawet bylo wkurzajace bo w wowie jest patch raz na 2-3 miesiace, a tam wieksze patche co chwila trzeba bylo ciagnac. To, ze nie bylo wiadomo jakie beda serwery to jedna sprawa, no ale juz nie piszmy pierdół, ze funcom siedzial z zalozonymi rekoma i nic nie robil.
Naprawde, nie chce mi sie szukac wszystkich patch-notes'ow, ale chlopaki wypuszczali latki czesto (inna sprawa, ze te patche czesto tworzyly nowe bugi)