Yog-Sothoth napisał(a):
Alez ja nie musze zbijac twoich argumentow, bo ktos inny juz to zrobil dawno temu
Kto? Gdzie? No chyba nie mowisz o tym panu z GOLa, ktory ma w domu oltarzyk z napisam sony i zdjeciem ich prezesa, jest obiektywny w zerowym stopniu i jest chyba najwiekszym fanbojem na tym site... plz. 90% postow tego kolesia to bezwartosciowa fanbojska papka i jest z tego znany - zaden autorytet. Jesli chodzi ci o dyskusje na tym forum to tez jakos nie zauwazylem. Chcialbym skoro tak bardzo bronisz tego AI w KZ2 zebys w koncu odniosl sie do tych linkow ktore dalem, gdzie koles na poziomie "Weteran" chodzi miedzy wrogami slalomem jak miedzy tyczkami i ogolnie tak sobie od niechcenia ich zabija. PLZ skomentuj.
Yog-Sothoth napisał(a):
Tak, wspominam piaty raz zwazywszy na to ze to moj trzeci post na ten temat, moze doucz sie z matematyki bo jak widze z tym tez masz problem.
Rozumiem ze nie przyswoiles sobie w szkole pojecia przenosnia ale to juz nie moja wina..... BTW. Podziwiam twoja zdolnosc doczepienia sie do jednego slowa w kilkunasto wersowym poscie, tylko po to aby napisac cokolwiek. Oczywiscie jakichkolwiek argumentow dalej ze swieca szukac....
Yog-Sothoth napisał(a):
Btw pokaz mi gdzie zachwycam sie Killzone 2, jak narazie tutaj jak i na Gry-Online napisalem ze sterowanie mi sie nie podoba.
No widzisz.... a mnie sie sterowania podoba - za to nie podoba mni sie AI. Jestes w stanie podac choc jeden logiczny powod i argument dlaczego ja jestem krzykaczem i oszolomem a ty nie? Skoro 99% ludzi slepo uwaza te gre za swietosc i tytul nie mogacy miec absolutnie zadnych wad, nawet najmniejszych. Guerrille uwazaja za bogow choc zrobili w zyciu az dwie gry na krzyz a jakiekolwiek nawet dosc neutralne zdanie ktore jest inne niz "to najlepszy FPS ever i chuj" traktuja jak debilizm..... ???
Nie odpisuj mi juz bo ni sie poprostu nie chce tlumaczyc rzeczy oczywistych kolejny raz - przede wszytkim tolerancji dla odmiennego zdania i choc kapki (tak dla przyzwoitosci chociaz) obiektywizmu.