zgadzam sie - nuda zaczyna sie jak koncza sie lev do zrobienia - dobijesz do 40 i koniec dlatego ze cala dotychczasowa dzialalnosc opierala sie na tluczeniu leveli - blizz znalazl na to prosty sposob
juz dwa razy podnosil poprzeczke o 10
bg w wow`ie - no prosze was chamsko sciagniete z Guild W i caly system rankow w pvp - i mozna by tak ciagnac w nieskonczonosc - co bylo pierwsze co jest lepsze - bez sensu wylewac swoje zale
prawda jest taka ze kazda sroczka swoj ogonek chwali - podoba wam sie wow to grajcie sobie na zdrowie - potrzebujecie farmy itemow - rynku - kasy - wow jest w tym lepszy - wiec prosta sprawa - czas odkurzyc abonament
ja wrocielem do wow`ika ale tylko na chwile jakis czas temu i juz nie moge - nie i juz z wielu powodow nie wroce do tej gry
czy przez to jest obiektywnie lepsza lub gorsza - nie sadze - taka jest dla mnie
mnie odpowiada WAR i wielu ludziom rowniez - nie jest pozbawiony wad zgoda - zadajcie sobie pytanie czego oczekujecie od gry w end game - przeciez to samo ciagnie sie przez wszystkie Tiery - tylko w pewnym momencie konczy sie lev i pozostaje renow - i wtedy zaczyna sie nuda ?? - wiec moze war nie jest gra dla was - czas sie z tym pogodzic i zagrac w cos innego - pewnie z nastepnym dodatkiem bedzie kolejne 10 lev do zdobycia
a poki beda serwy med bedzie sie fajnie gralo jak do tej pory - poza tym gra jest jeszcze naprawde mloda wiec wszystko przed nami