Wiem, ze moze troche nie na miejscu bo mowa raczej o nowych tytulach, ale gadka o "pedalskich swiatach" mi cos przypomniala ;p
Dla posiadaczy PS3 czy tam jeszcze starego dobrego PS2, ktorzy tak bardzo nie boja sie jRPG polecam takie tytuly jak Shin Megami Tensei: Lucifer's Call i Digital Devil Saga1&2. Co prawda nadal jest to styl graficzny, ktorego wielu w ogole nie trawi ;p Ale swiat juz nie taki pedalski i zabawa niczego sobie(dla mnie DDS szczegolnie) Sa jeszcze Persona3&4, ale tu juz wieksza ilosc ludzi moze odstraszyc "symulator szkoly" w tych grach
A zeby juz tak mniej OT to:
Nic mnie jakos nie wciaga ostatnio. Nowy Prince of Persia co prawda troche na dysku polezal i pogralem, ale dzisiaj w koncu usunalem bo gra jest okropnie monotonna i repetetywna tak, ze to boli.
Sprawdzalem Shellshock2(jedynki na oczy nie widzialem) - wylecialo po 5 minutach. Xblades - 10 min i wiedzialem, ze gry nie nabede napewno.
Tylko jeszcze King's Bounty do ktorego dopiero sie dorwalem jakies szanse ma.
A wyszly jakies fajne przygodowki ostatnio? Pokladalem nadzieje w Vampyre Story, ale tez jakos okazalo sie, ze to nie to... W sumie mam ochote na cos ciezszego, jakies horrorowe klimaty czy inne thrillery. W ogole z tego co widzialem to jest juz od pewnego czasu Tunguska 2. Gral ktos?