Pieszczoch napisał(a):
Mark24 napisał(a):
Eee no Mendol własnie w tym sęk że ostatni Nod32 świetni sobie radził ponad 2 lata.
Do tego trzeba wspierać przemysł piracki, bo niedługo nikt nie będzie ściągał piratów (każdy będzie się lansował jakim to jest wielkim managarem i zarabia po 10 000 0000zł netto + bonusy), hakerzy wymrą śmiercią naturalną, ceny opgramowania skoczą o 200% i za ponga zapłacisz 1000zł
Hmmm chyba wrezcie zrozumialem cie mreczku.
Mam takiego znajomego, w miare ok itd.
Ale tak jak ty, ciagle stara sie pokazac wszystkim czego to on nie ma i jak mocno bogaty jest - u ciebie to "jak mi sie tam zajebiscie zyje" itp.
Z tym ze, poza ta mania gadzetow i szpanu, to Jurek ma ze 158cm wzrostu i ma poprostu kompleks.
Ciekawi mnie, co ciebie tak gryzie?
Znaczy sie, mnie teraz ugryzlo to co nigdy nie potrafie zignorowac. Hipokryzja.
Bogady Anglak czy Poltyjczyk - jak sie zwie tak sie zwie - mowi o sposobie na "living large come to my zmywak" a 100zl zaluje dla swietego spokoju.
100zl w "Polandii" w miescie to jakies 2-3h pracy - zabawa piratem takze tyle moze zajac.
Nie zrozumiałeś i nie zrozumiesz, jeżeli jako nacja czy polak wyzbędziesz się swoich kompleksów, martyrologii, przestaniesz pozować/udawać i pisać bzdury (50zł/h w mieście) a zaczniesz pisać normalnie to pogadamy.
Gdybym był pozerem-polakiem (gdybym dalej mieszkał w tym chorym kraju) pewnie też próbowałbym coś temu motłochowi co wyjechał za granicę za lepszym życiem udowodnić i też tak jak ty bym ściemniał, że mnie stać na wszystko - kuro 60" a nie małą toshibę, płatny antywirus, etc.
Ale jak widzisz ja mam to totalnie w dupie. Roball ma to w dupie. Natomiast napinacze siedzący w Polsce muszą kupić coś najlepszego, chociaż wyprują sobie przy tym żyły i zadłużą się na następne 5 lat.
Więc powodzenia w udowadnianiu samemu sobie jaki to jesteś zajebisty, bo ja nie muszę