mirrors edge ma chujowa grafike i tyle
Nie wiem czy tylko na PS3 czy na X360/PS3 rownież, ale generalnie grafika jest chujowa.
Do tego nie ma co ukrywać PS3 nie ma sprzętowego wygładzania krawędzi i w wielu grach widać "zęby". Mi to nie przeszkadza bo naprawdę z odległości 2m na TV 37 już tego nie widać, ale jak ktoś ogląda obraz w zbliżeniu i chce się czepnąć to ma pełne prawo.
Pad - kwestia przyzwyczajenia. Ja mam normalne dłonie i mnie pad wkurwia wielkością. Moim zdaniem waga to kwestia przyzwyczajenia, podobnie zareagowałem jak byłem u brata który ma te stare pady (bez dualshocka czy sixaxisa które są leciutkie jak piórko - moje są 4 razy cięższe) i mu powiedziałem jak on an tym gra. On nie może się przyzwyczaić z kolei do moich.
Ale faktem jest, że albo mam za krótkie palce (a dziewczyny zawsze mi mówiły, że mam długie) albo pad jest za duży. No kuźwa sterując lewym analogiem (kciuk) nie mogę swobodnie oprzeć palca (wskazujący)na L2 (wipeout), palec albo mi się ześlizguje albo z analoga, albo z L2 - tylko z tego powodu jeszcze nie mam platyny w wipeaucie.
Zobacz jakiś inny tytuł mirrors edge jak dla mnie to jedna z najrzydszych gier jaką mam w kolekcji (około 50 tytułow licząc z PSN). A zęby widać wszędzie niestety, nawet w MGS4. Poza tym MGS4 ma zajebiaszczą grafikę. Najlepiej wydane 15F imho