Cytuj:
Zepsuliśmy event? Jak niby? oO.
Juz odpowiadam:
Cytuj:
Serwer Two Eagles traktujemy jako normalny serwer pvp, nie interesują nas rozgrywki polityczne, tego rodzaju dramy i haterstwo jakie własnie tu jest reprezentowane
.
.
Cytuj:
Z racji starszego wieku wiekszosci z nas, nie chce nam się bawić w uklady, intrygi, alianse itd itp. Wszystko co czerwone to do bicia, czy to gracz czy mobek - bez różnicy
.
Wiesz to nawiazanie do Oldów brzmi bardzo odpychajaco bo Oldzi nigdy tacy nie byli miedzy innymi dlatego kilku z nich gra u nas.
Cytuj:
Lejemy każdego bez różnicy czy to polak czy rosjanin.
A my zwracamy uwage na tagi nad glowami mala roznica a cieszy.
Cytuj:
Nie chodzimy z innymi gildiami w party ani w rajdach jak tu niezgodnie z prawdą padło zdanie
.
Bzdura wielokrotnie byliscie zapraszani i wielu z was korzystalo. Wielokrotnie brakowalo wam tanka heala i tez prosiliscie o pomoc. Zwyczajnie z czasem ludzi przestalo interesowac pomaganie wam bo w najmniej oczekiwanych okolicznoscia wbijacie noz w plecy. To co piszesz brzmi i pachnie raczej sekta a nie gildia.
Cytuj:
Docelowo event mial byc bialo-czarny, my wprowadzilismy rumience w postaci kolejnego frontu, ktory event ma w rzyci - za nami jak się okazało jak grzyby po deszczu powstaly gildie, ktorym nie w smak dolaczanie do Polan i chcace zachowac wlasna niezaleznosc czy tozsamosc.
To wszytsko brzmi jak kiepski humor:
Przy wódce w gospodzie trzej chłopi przechwalają się:
- Ja - mówi pierwszy - wyhodowałem w tym roku wielkie jabłka. Każde ważyło kilogram! - Moje jabłka - mówi drugi - były większe. Miały po dwa kilogramy!
- To jeszcze nic - mówi trzeci. - Ja wyhodowałem takie jabłko, że jak wiozłem je furą na jarmark, to wyszedł z niego robal i zeżarł mi konia!
Od dzis bede was nazywal Humor Hunters.
Cytuj:
Identyczna sytuacja miała po drugiej stronie czyli u Rosjan, którzy także mają niezależnie działające gildie - im też zarzucasz zepsucie eventu?
No ty chyba zatrzymales sie na Bialych Piaskach, gdzie poluja 20 levelowcy bez gildii lub VIKINGS goscie ktorzy powbijali tam 3-4 levele pvp.
Russia to porozumienie wielu dobrych gildii jak Sureal min. Tez nie bylo im lekko dojsc do consensusu ale udalo sie.
Nie wiem nic i tu przyznaje sie o gildii RUSS bo spotykam ich z rzadka, nie wiem czy wspolpracuje z RUSSIA czy nie. Widzialem jednak jak RUSS i RUSSIa lazily w party i gankowaly pod Tesso i w innych lokacjach. Widzialem takze jak ludzie z DV bili sie z ruskimi, a wy wjezdzaliscie im w plecy.
Widzialem takze jak my i QPO walczylismy z ruskimi a wy lub DV wjezdzalo nam w plecy...
Nie widzialem nigdy analogii po stronie rosyjskiej
Cytuj:
imho: bezsensu argumentacja. Winą za prawdopodobną przegraną strony polskiej obarczaj ludzi, którzy swoją indolencją udowadniają, że nie są w stanie tak zorganizować dużej gildii, aby szybko i sprawnie zdobyć założone cele.
Oczywiscie ze mega rekrutacja, zle zarzadzanie i brak szybkiej reakcji pomoglo w zabicu projektu. Pierwszy i podstawowy blad to byly rokowania z Deja VU ktore Polanie zakonczyli jakims tam sukcesem wzglednego spokoju po obu stronach. Niestety czlonkowie Polan bili ich wiec ci zaczeli szybko odpowiadac na ataki sila. Podobnie bylo z NAPem ktory dalo bez zadnych warunkow QPO ora Warcry. Ciagle jego nieprzestrzeganie doprowadzilo do zerwania umow i walk.
Jest to jednak polowa prawdy i sam o tym wiesz. Mozna bylo przed eventem siasc i sie porozumiec lub zrobic to pierwszego dnia kiedy byly szanse na wygrana.
Mozna bylo ograniczyc sie do bicia innych niz Polanie fakt ze cizeko z tym by bylo bo czesto oni sami prowokowali niemniej mozna bylo chciec sprobowac tak jak to my zrobilismy.
Druga sprawa Warcry dalo Polanom druga szanse, wy nie daliscie im jej nigdy i tu ciebie zacytuje:
Cytuj:
My tylko robimy co nam się podoba, to że pojawiają się takie płacze i komentarze jak dostaje się mocno w tyłek nie dziwi. Polanie narzekają najwięcej, bo to przyznac musze najlatwiej zdobywane fragi
Cytuj:
- 3x50 lvl z HH może walczyć z 10x70-79lvl
tu mnie znowu rozbawiles, to moze ja tak napisze 2 x 30 Warcry moze powalczyc z 20 x 80 lvl HH i 60 x 80lvl Russia
Pytanie tylko jak dlugo
Cytuj:
Rosjanie są zorganizowani zupełnie inaczej i to oni dla nas w tej chwili stanowią wyzwanie.
Stanowili od poczatku i nie wygracie z nimi bez naszej pomocy. Piszac my mowie o Polakach i polskim community. Zreszta nie wiem czy wiesz lobbowalem za wami w kilku gildiach zeby sie zebrac i postawic na jedna najlepej zorganizwana ( pierwsza rozmowa na serverze spotkanie liderow bez waszego udzialu) wszyscy jednak zgodnie powiedzieli ze kazda inan byle nie HH.
Cytuj:
Do nas nikt nigdy z niczym się nie zwracał
A nawet jakby przyszedł to dostałby odpowiedź, że się wypinamy.
Przeczytaj uwaznie post powyzszy, pewnie dzis mialbys BK.
Cytuj:
. W kesz poza nami i Dejavu od czasu do czasu z Rosjanami nie walczy nikt - także moze warto skonczyc pitolenie bez sensu i wziac sie do roboty, bo poza biciem piany tu na forum w grze jakos niewielu widac do walki.
Powiedz mi po co pchac sie teraz do Keszaty ??? Kiedy exp za killa spada na 80tce do 100 ze 150 ???
Z drugiej strony ilu was tam jest ? DV ma cos kolo 7 x 80tek i kilku 70tek.
Masa ludiz jest offline. W pojedynke nie dadza rady.
U was ludzi odchodza z gildii i bedzie to wiekzy odplyw poprostu formula jaka zaproponowaliscie sie wyczerpala.
Poza tym twoj sposb na ruskich jest jak rozdawanie ludziom masek gazowych w sytuacji kiedy pekla rura i cale pomieszczenie jest zajebane.
Zamaist zestuckowac instancje i samemu boostowac sie calym community wy wolicie bic paru ruskich z piesnia na ustach.
Humor Hunters i juz