Cytuj:
2002-08-22 22:39, Mad Shinji Ikari napisał:
Pivoo nieznasz sie
Na OSI mozna sprzedawac przedmioty za dużo $$$
np taki Coval , on juz zarobił tysiące dolarów
Wystarczy Ci taki sens ??
A po drugie przeczytaj posta Akcza a będziesz wiedział kto zaczoł z CTFami, jak Ci się nudzi to graj sobie w Wolfa nie mam nic przeciwko, sam od czasu do czasu zapuszcze se jakis deathmatch z kumplami, chodzi mi tylko o to żeby nie mieszać FPP z UO.
Gdyby programiści którzy napisali UO wprowadzili coś ala CTF tylko inaczej to nazwali to nie byłaby to Ultima tylko Quake 8 ale nie zrobili tego i chwała im za to bo wyobraź sobie świat w którym każda gra ma CTFa, po tygodniu byś żygał i błagał o tetrisa lub sapera, o ile by do niego też nie dorobili CTFa.
Po trzecie: Kiedy mówiłem coś o Wolfie ?? - za chama nie umie sobie przypomnieć.
Po czwarte: Sens Ultimy podał Ci Shin to teraz może ty mi napiszesz jaki jest sens biegania po mapce i nawalania do wszystkiego co się rusza ?? W UO można przynajmiej zżyć się z postacią, decydować o tym kim jesteś czego zapewne nie można powiedzieć o girkach w których walisz z gnata do jakiegoś kola a jedyny wybór jakiego możesz dokonać to czy zabijesz go grantem czy może nożem, no i oczywiście możesz jeszcze wybrać strone w konfilkcie (alianci albo niemcy) oraz sepecjalizacje (z braku lepszego słowa). Wybór ogromny aż brak mi słów.