Zerg napisał(a):
Jesli juz mowa o przenosinach to nie zapomnij o Elicie oraz Outcastach ktorzy rowniez zamierzaja sie przeniesc na ten server. Nie wiem jak Stary Sojusz, Best of the Beast inni.
Jeśli mowa o Elicie jak OPrawcy się nie przeniosą to pewnie będą szukać sojuszu z kimś innym bo nie są wstanie
zebrać dwa raidy na mass pvp, Outcasci podobnie.
nawet proszą o pomoc żeby zebrać jeden raid na bossy T1.
Stary Sojusz chyba się nie ruszy z PvE tak samo jak IF bo to gildie PvE a członkowie SS którzy mieli zacięcie
PvP siedzą jak się nie myle w szeregach HH.
A teraz małe spostrzeżenia z oblężenia HH twierdzy QPO
HH przeciwko QPO/WarCry
Szonie nie porównuj gildi Advaita do gildi HH bo gildia Advaita ma w szeregach około 250 ludzi a HH chyba nie całą setke jak się nie myle.
Piszesz że mieli w swoich szeregach 60 lev nie dziwie się im ponieważ jak dobrze pamiętam nie mają z nikim sojuszu i mogli liczyć tylko na siebie.
A zebrać dwa raidy czyli 48 osób to nie lada sztuka w jednym dniu i o jednej porze.
QPO jakoś się to nie udaje i jak widać prosi was WarCry o pomoc. A w guild rosterze widać że mają u siebie 174 osoby. Pewnie reszta to boty
. Wy zebraliście do kupy dwie duże gildie QPO i WarCry, przy takiej ilości ludzi jaką wy posiadacie troche mnie zadziwia że mieliście w szeregach ludzi na 70+ lev. A gdzie reszta 80 lev ? wczasy?
Cekawi mnie jak by wyglądła by walka jak by QPO mogło by liczyć tylko na siebie. Bo tak naprawdę o silie gildi można mówić wtedy kiedy jest wstanie sama się obronić lub atakować. To jest prawdziwa siła , ta mobilizacja przed walką lub przed obroną
. A nie iść na łatwizne i dobierać ludzi z innych gildii , bo wtedy jak by nie patrzeć to jest zerg.
Druga sprawa na korzyść QPO/WarCry a na nie korzyść HH jest taka że jak pisałem wcześniej twierdza Gardak jest dość trudną twierdzą do zdobycia.
Fakt cieszy taki że na globalu podziękowaliście sobie za walkę i było to bardzo sportowe, zdrowe podejście do tematu. Aby więcej takich motywów można było czytać na czacie globalnym serwera PvP.