Cytuj:
Niestety nie jestem w stanie napisać jak się to dokładnie odbywa, bo mam już wykupione i mam to nieaktywne, ale mniej więcej tak:
1. Wchodzisz na stronkę:
https://cogaccounts.codemasters.com2. Logujesz się (jak nie masz konta to zakładasz)
3. W lini gdzie masz obrazek z LOTRO w SUBSCRIBTION masz szukasz tego co chcesz (bodajże na samym dole).
Co do samego life-subscribtion to ja wykupiłem nie biorąc pod uwagę oszczędności, bo podejrzewam iż nie będę tyle grał aby suma abonamentów wyniosła te 299$. Nie jestem też jakimś fanem lotro, choć po zobaczeniu ostatniego dodatku bardzo się przekonałem do tego tytułu - tak jak zrobiona jest Moria to po prostu nie można opisać. LifeS jest po prostu bardzo wygodne - płacę raz i gram jak mam czas/ochotę/wenę, bez wyrzutów, że abonament leci a ja w ogóle się nie loguję.
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić czy jest jakakolwiek różnica pomiedzy dwoma opcjami Lifetime offer, które mi się pojawiają po zalogowaniu sie na konto?
Pierwsza z nich, to jest ta nazwijmy ja tradycyjna, wspomniana wyżej, za 299$, natomiast druga nosi tytuł Lifetime Special Offer i kosztuje 125$.
Czy jest to związane z tym darmowym tygodniem, który jest teraz w Codemasters czy jest jakiś inny powód?
125$ brzmi zachęcająco i chyba się skuszę, tylko chciałem się upewnić czy jest w tym jakiś haczyk czy nie i to tylko Codemasters is desperately looking for $$$$