Oyci3C napisał(a):
Hmm co do psp nie powiem bo nie wiem jak wyglada jp ekran, nie trzymalem do w dloniach.
A nie zastanawia cie czemu lik-sang zostalo zamkniete ? bylo o tym glosno, sony pozywalo ich za sprzedawanie jp modelu ktory mial lepszy hardware.
Oyci3C napisał(a):
PS2 mam hmmmm praktycznie od momentu release, ma "chip" od paru lat i nadal dziala rewelacyjnie. PSX mialem po ok. roku od wydania - po kilku latach rypania naokraglo laser przestal czytac kopie gier tylko oryginaly.
No to gratuluje, moj padl po kilku tygodniach, potem wymienili ale aktualnie krztusi sie np przy mgs3 etc.
Oyci3C napisał(a):
SWG bylo zajebiste.
Bylo :(
Oyci3C napisał(a):
EQ2 byl zajebisty i nadal w sumie jest jako PVE.
A grales kiedys w eq1 ? eq2 to cukierkowy carebearland w porownaniu z klimatem eq1, a nienazwalbym tego mroczna gra...
Oyci3C napisał(a):
Planetside i Vanguard - well.
ano wlasnie :(
Oyci3C napisał(a):
Nie rozumie Ashton o co Ci chodzi. Moze nie jedz z konsoli to dluzej bedzie dzialac.
Niestety produkty sony nawet jako podstawka do zarcia sie raczej nienadaja :(
Oyci3C napisał(a):
Chcialbym tylko przypomniec co sie dzialo z Xbox i Xbox360 po release. Wybuchaly? Prawie.
Oj chyba cos podobnego bywalo tez z ps3 :) Zreszta ms rozszerzyl gwarancje dla rrod, a najnowszy model jasper nie sprawial mi najmniejszych problemow, nawet po kurewsko dlugich sesjach.
Szkoda ze sony nie zrobilo czegos takiego dla laserow ps2.. no ale dzieki temu moga sie cieszyc dobra sprzedaza ps2.. ktora zreszta nadal sprzedaje sie lepiej niz ps3 mimo tylu lat od premiery...
Oyci3C napisał(a):
A co, nie wolno mi tu postowac?
Przeciez wyraznie wpadles tutaj by potrollowac, a wiec chyba sie nudzisz :)
Oyci3C napisał(a):
Mam mase dobrych gier i bede pysznie bawil sie miesiacami. Koniec koncow PS3 PRZYNAJMNIEJ jakos sie wizualnie chociaz prezentuje h3h3.
wizualnie prezentuje ? rotfl.
coldzik napisał(a):
A tak btw. to PS3 da sie jakos zlamac, ale nie widze wiekszego sensu, aby to robic.
Ano wlasnie, tyle lat i nadal nie zlamana ? Raczej nikomu sie niechce.