Zerg napisał(a):
zapomnialem dodac portowa...
nie moja wina ze sie sprzedajesz i idziesz tam gdzie ci lepiej placa.
Weś się w końcu człowieku ogarnij, wyjdź na dwór bo ciepło jest.. jak patrze to od 6h piszesz te swoje zjebane posty które nie są na temat - nawet nie stać cię prowadzić normalnego topic o zmaganiach na Two Eagels tylko pierdolisz i pierdolisz, wytykasz innym jacy to oni nie są a sam kurwa nie jesteś lepszy. Najlepsze jest to że istniejesz tylko na tym forum ot. cały super zerg który jest pr0 cool ma skila i lubi felejm na forum.
Wakacje są jeszcze długie, myślisz że zhackować takie forum jest trudne? admini i moderatorzy dają dupy na całej linii jak dobrze widzę, wyciągniecie twojego IP zajmie góra 5 minut. Nie jeden kozaczył na forum i dostał po dupie w realu - czym dłużej zabawiasz się czyimś kosztem tym większa szansa że w końcu ktoś się postara to zrobić - widać że boisz się tego, bo nicków masz może z 10, to Cie nie uchroni, tak samo jak zaraz rozłączysz swój kozacki modem i zmienisz IP.. nic to nie da
Tak tak, teraz napisz jaki ja to nie jestem zły i be a potem na końcu daj jakaś fajną riposte żebyś się podbudował a potem sobie pomyślisz "ehh nigdy mnie nie dopadnie, jestem bezpieczny w swoim domku"