Mark24 napisał(a):
może i można ale nie napisali, napisałeś ty - tylko kogo obchodzi twoje zdanie? Bo na pewno nie mnie - ja mam je w d..ie
Wole poczytać bardziej obiektywne zestawienia.
Jak na kolesia ktory ma moje zdanie w dupie to zaskakujaco czesto uzywasz mojego nicka w swoich postach. OK.
To gdzie masz moje zdanie nie zmienia faktu ze jak zwykle mam racje.
To ze Halo 3 jest przehypowane nie zmienia rowniez faktu ze KZ2 jest rowniez przehypowany. Pomijajac subiektywna dla kazdego jakosc gry Halo ma przynajmniej zajebscie rozpoznawalna marke i jest systemsellerem wiec przynajmniej hype sie na cos przydal. Killzone 2 sprzedal sie chujowo jak na zapowiedzi i oczekiwania i juz teraz graja w niego tylko zapalency w multi (tacy jak Zaboleq, ktorzy potem pierdola ze gra jest w multi dobra, skilowa i ze na padzie sie gra fajnie). W 2010 nikt o niej juz nie bedzie pamietal, juz malo kto pamieta - sa inne, lepsze gry niz "the best FPS ever", "Halo and COD killer" Killzone 2.
Mozesz miec mareczku swoje zdanie, jakiekolwiek zjebane by nie bylo - nie bronie ci tego. Ale negowanie faktow i uznawanie swojego zdania za pewnik i prawde to fail dla w sumie przeciez doroslego czlowieka (choc wielokrotnie i tu i na GOLu (tam nawet bardziej - twojej dzieciecej akcji z placeniem ludziom z GOLa zeby sie tu rejestrowali nie zapomne nigdy - jeden z wiekszych faili na tym forum) udowodniles ze do myslenia, mentalnosci i inteligencji doroslego czlowieka ci daleko).
Czekam na kolejne linki PLX.