Huckster napisał(a):
Kang napisał(a):
Huck - ja myślę że to dobrze że czegoś szukasz co da Tobie frajdę, ja pewnie też jak kiedyś dobiję do 60 to tak jak i Ty poszukam innego kinshipa
Ja np gram bardzo mało ty sporo więcej
Różnica między LOTRO a Finalem jest taka, że żeby zdobyć na razie najlepsze rzeczy (dla mnie to zestaw domowy Silent Knife) do ubrania wystarczy jedynie 6 osób i na końcu zawsze wypada item (coin) do wymiany na daną rzecz. 6 runów = wszyscy w party mają daną rzecz.
To trochę wkurzające po dziesiątkach salvage i innych - ale z drugiej strony poziom trudności całego lotro jest dość niski (jedynie ostatnio dodawane questy i misje są trudniejsze - i już się ludzie pultają).
I fajnie będzie pochodzić później razem jak dobijecie do 58-60, żebyście też mieli najlepsze itemy w grze.
Nie zupełnie Huck.
2 itemy wypadają z instancji rajdowych, gdzie potrzeba 12 osób. Dość trudnych z tego co słyszałem jak na warunki Lotro. The Watcher i druga jakaś - chyba DD(6 osob) bądz 16 hala - obie dość trudne.
Jednakże, by wejść na watchera trzeba posiadać już itemy z Radiance.
Tu są konieczne do zrobienie inne instancje, np body, rękawiczki i spodnie +15 radiance trzeba zrobić już tych runów 15 ... z czego dwie instancje są 3 osobowe, dość trudnawe, a jedna 6 osobowa, średnio prosta.
A to wszystko po to by zrobić sobie 80 radiance, i wejść do DN, gdzie można zdobyć itemy +20 Radiance.