Thomas widziales co sie teraz dzialo na servie najpier wojowie maxa roxo the best machos a teraz placzemy bo magowie jak urosli to nam ostro dupy trzepali wiec wiesz chodzi mi oto ze ja skile niektore rosna wyjatkowo zbyt szybko !!!
ale zeby urosmaicic te 6 miesiecy czy ile grania to zrobcie urozmaicenie potworow Slabszych by np jak ciezko jest wycwiczyc 40% sworda to niech idze sie z kumplem na jakies tam monstersy do lasow ktorych JEST DUZO a nie biegniesz 45 min lasem a tu zadnej zyjej duszy
a pozatym proponuje zmienic mape na jakas bardziej wodnista mniej kontynentalna by zwiekszyc transport wodny co da zarazem wiekszy wybor potworow np jakis krewniak wieloryba co atakuje lodzie zeby ludzie aby dostac cos albo isc pocos MUSZA SIE STARAC a nie gate gate gate
PP (zanim mag walil by Gate to by napewno ludzie zapragneli zwiedzenie swiata)
a pozatym zmniejszcie go poniewaz stary JEST zaduzy na 80 osob ktore i tak nie ida dalej niz zbrojarz zaopatrzeniowiec CM
wiec zrobienie gigantycznego swiata nie jest najlepszym (wedlug mnie pomyslem za malo ludu gra narazie) a jak zrobimy pare wysp(nie za duzych ale ma byc co odkryc przez dlugi czas)i miast ktore by bylo UBOGIE ale mowie ubogie w sensie naprawde WIESNIARSKIE uzdrowiciel bank zapotrzeniowiec i moze mag i zbrojarz (ewentualnie jesli gorskie jakies to kowal i tkacz
)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: aheron mc knee dnia 2002-09-08 22:22 ]</font>