Kassei napisał(a):
eagleeyes napisał(a):
Co do tematu to dla mnie Kesei jest gorszy anizeli ten przyłapany boter z tej jego pseudo-gildii. Oficjalnie przymknął oko jak i wsparł kolege "dobrymi" radami a reszcie probuje mydlic oczy. Zejdz pan ze sceny, wstydu oszczędź.
Powiedział bohater RL, "ratujący" swoich kolegów przed 90% cheatującego servera poprzez używanie tych samych
Oczko żałosny to jesteś Ty, bo po whinowaniu, że wszyscy cheatują i świetej krucjacie przeciwko tymże, sam się dałeś na tym złapać
Wstydu to Ty nie masz za grosz, że jeszcze cokolwiek piszesz na temat oszustw w grze
Czego ja mam się niby wg Ciebie wstydzić? Nigdy nie botowałem, a to, iż mam odwagę uczciwie powiedzieć, że mam gdzieś czy ktoś botuje czy nie, tylko wymagam żeby to robił pod swoim szyldem a nie wspólnym raczej mi wstydu nie przynosi. Został złapany na botowaniu, jego sprawa, ale ja się pod jego czynem nie podpisuję, dlatego odszedłem z gildii.
Ale chyba pryznasz ze ta "dobra rada" pod tytulem:
"botuj i oszukuj sobie poza gildia bo i tak na instancje umawiamy sie na vencie a pozniej chetnie zaprosimy cie do gildi spowrotem" to tak malo zrecznie brzmi:|
Nie zeby stawialo cie to na rowni z oszustami/cziterami wszelkiej masci ale dziwne podejscie jak dla mnie.
Naprawde to ze chcesz byc w gildi z kims kto oszukuje byle by tylko kiedy to robi nikt nie kojarzyl go z toba nie przynosi ci wstydu ani troszke:?
To jak kolega z gildi lubi sobie ninja lootowac /scamowac ludzi to udzielisz mu rady"ej ale rob to na altach zeby nikt nie wiedzial ze gramy razem"a pozniej wesolo bedziesz robil z nim instancje?