tomugeen napisał(a):
Zamiast czego? ;]
Magiem laguje w int(magic?) i hp, bo bede robill bloodmage. CC nie mam za duzo narazie, bo skupilem sie na ostatnim drzewku drainujaco-debuffujacym. Tyle ze straszne pizdy z tych melee, bo po CC na 3 celach i debuffach na reszcie nie sciagaja nawet jednego przeciwnika przed koncem CC. Konczy sie to na walce z 8-9 silnymi mobami z knockdownem.
Ucięło mi i już nie będę edytował ;F Zamiast w constitution ofc.
Nie wiem czy z paczem tylko, czy przed też pokazywało, ale teraz mam opis na każdej statystyce - str dex i const dają physical resitance, więc w sumie moja teoria upadła. Ale i tak hp wiecej nigdy nie zaszkodzi.
Co do maga to ja zupełnie inaczej gram:
Z entropy mam paralyze i docelowo mass paralyze wezme - ten skill zajebiście długo potrafi trzymać wroga jak nie będzie resist, przez prawie cały swój cd. Myślę też nad sleepem, ale morrigan mam w teamie więc u niej to rozwinę.
Ze spirita nic nie mam ale myślę nad tymi chodzącymi bombkami, bo podobno dobry dmg robią.
Creation - tylko healing, ale może reju w przyszłości, przydałby się taki regenik many.
Z primala to wziąłem lód, zadajesz dmg i masz szanse na zamrożenie, zawsze jakieś cc + knockbacki.
Tego magowego drzewka z fioletowymi skillami w ogóle nie rozwijam, chociaż ten ostatni passive fajny.
U mnie patch na starym cracku działa normalnie, wszystkie itemy z DLC też mam w bp więc raczej nie ma problemu, chyba że z tymi warden's keepami, bo jeszcze nie odwiedzałem.
Jak to w końcu jest z ta wersją w sklepach naszych - instalacja działa bezbłędnie? Jest tam możliwość wybrania ang przy instalacji a nie pl?