Heil napisał(a):
Zebys wiedziale Rzeznik. Ostatnio z Warcry odeszlo 5 osob i przyszly do nas, bo kochaja nasze boty i radary , to ze jestesmy najlepsi na serverze i najlepsi w Polsce, a jak z Eaglem idziemy na rajd to zawsze widzimy gdzie jest wrog za sciana, z tylu, z boku i u gory.
Zadna polska gildia nie ma szans z Royal Legionem i dlatego ludzie do nas wala drzwiami i oknami. Spojrz na fakty. To ze mamy nasze zabawki tylko nam pomaga. A gildie takie jak warcry ktore chca byc legit swieca pustkami.
Piszczie sobie dalej, w czasie gdy piszecie te wypociny moj bocik nabil mi juz 2 levele.
Kolejny obronca kruszy kopie o przegrana sprawe. Tak, tak, oczywiscie, ze miliony much jedza gowno, wiemy juz od was, ze jest zajebiste i nie musisz tego powtarzac na kazdym kroku...tylko nie kaz nam probowac, na Boga!!!
Skoro dzieki cheatowaniu w grach macie wiecej graczy, to bardzo dobrze swiadczy o poziomie rekrutow, gratuluje.
Baaa, istne perpetum mobile sobie zrobiliscie...Im wiecej z was cheatuje, tym wiecej graczy jest w legionie. A skoro was jest juz tylu w tych legionach, to znaczy, ze calkiem niezle musicie sobie poczynac.
Ot i sie kolo zamyka... brawo, BRAWO!!!! coz za rozmach.
Wystarczylo kilka pakietow cheatow w DFO u Eagle, Draco, Franka... i juz. Jestescie slawni...gorzej, ze Kononowicz tez jest
Jak pisalem, mozecie na mnie liczyc, skoro takie topicki jak ten lubicie trzymac na glownych stronach forow o MMO, to chetnie pomoge. W koncu rekruci, musza wiedziec, kto i jak prowadzi gildie. Niestety brakuje tego w waszych reklamach...dziwne...taka PRowa bombe pomijacie, a to niby ja jestem kiepski w marketingu i PR
A Warcry ma sie dobrze...i - uwaga, to moze byc szok- jak zwykle legalnie, bez dopalaczy, dzieki za troske.