Highlander napisał(a):
g_antilag 1 i masz plynna gre, co nie znaczy, ze lagow nie ma...
trza byc ladnie zapatrzonym w cos, by nie widziec zadnych wad :|
Ja pierdole...
Stary, coś Ci powiem. Dla mnie liczy się fun z gry i ładna grafika. W dupie mam paseczki czy mam ich 5 czy 10. Nie mam lagów w ogóle, a jak się trafiają to jest migracja hosta i wraca wszystko do normy. Wiele razy miałem 1-sze miejsce nie mając hosta swojego, ponieważ mam 2 firewalle i nie chcę mi sie odblokowywać natu specjalnie pod MW2.
Więc takie Twoje żale że JA mam lagi jak ich nie widzę i ich nie czuje, to sobie możesz w tyłek wsadzić. A jak uważasz, że ta gra nie jest dla pr0 bo możesz z uzi trafić snajpera 100m dalej, to idź do MW, kup sobie serwer dla swojego klanu Grom i podniecaj się swoim 20ms pingiem którego i tak nie będziesz nigdy miał. Płynna gra to minimum 60 fpsów i wyłączony synchronizator klatek.
Zaraz któryś zajebisty pro player napiszę, że najlepiej się w cod gra na monitorze kineskopowym, bo lepiej myszka chodzi przy 120hz i 640x480. Na picmipie to się grało w q3 pm 10 lat temu, teraz każdy ma to w dupie.
Wkurzać mnie zaczyna postowanie jaka ta gra jest zjebana, a 5mln graczy w to gra i kupiło. Jak chcesz pro zobaczyć, to zainstaluj sobie 1.32 qwaka, zrbo serwer i zapostuj gdzie mam się wbić. To z respawnu nie wyjdziesz nawet. Wtedy to Twoje pro wyjdzie. Sorry ale mam już Twojego klepania dosyć.