Peccavi napisał(a):
..., przypatrzcie się ostatnim postom, piszemy do siebie bez zbędnych emocji, rzekłbym; wręcz"kulturalnie", aż dziw bierze, że ciągle musimy(?) być po różnych stronach barykady..., wiem, wiem (M)uchy w nosie mi latają
anyway, szkoda jednak tego wszystkiego ...
O przepraszam ^^ Ja tam nie jestem po zadnej stronie barykady. Gra mi sie z wszystkimi dobrze. A czy ja kogos pojade czy ktos mnie - whatever.
Pamietam jak mnie BlackJack skladal swoim Koralgolem w kostke, pamietam jak Sant z kolegami z Polan przyszli pomoc na malego spota pomimo ze juz mnie nie ma w Polanach. Pamietam jak €rror gdy bylem w Polanach nie mial problemow by pogadac o buildach dla TOS'a, dac kilka wskazowek, wytknac slabosci objasnic to i owo. Pamietam jak Milva mi szyla w dupsko podczas oblegu przez co nie moglem sobie spokojnie postrzelac z trebusza, pamietam jak pojechalem Nieposkromiona chyba na wejsciu do Ubojni swoim TOS'em.
Wszystko to jak sobie przypomne to wywoluje skurcz kacikow ust potocznie zwany usmiechem. Kazdy z tych momentow byl wykurwisty, fajny, niepowtarzalny i kazdy wspominam bardzo milo liczac ze podobnych bedzie jeszcze wiecej. I odbylo sie bez bluzgow, wygarniania drugiej stronie czyja matka sie turlala z owcami czy tez obsmarowywaniu na forum. Serio panowie i Panie. Wiecej luzu. Wbrew pozorom po drugiej stronie klawy tez siedzi czlowiek szukajacy dobrej zabawy. A inni ? No coz... Wszedzie znajdzie sie jakas ulomna, zakompleksiona i zfrustrowana mniejszosc co tylko syfi - i w grze i na forach. Na takich najzwyczajniej w swiecie klade laske.
Pozdrawiam
PS. Jak Tosem (Dherea) poskladalem przeciwnika podczas wgrywania lokacji - Nieposkromiona napisala mi na Priv ze to bylo chamskie. Po namysle przyznaje racje. Pojechalem przeciwnika bedacego na loadingu. Tanie ^^ . Bije sie w piersi i no coz... Jedyne co dobre to fakt ze moje zakrecone zwoje przetrawily przeslanie i wiecej czegos takiego nie zrobie.
Tak ze wielkie SORRY Nieposkromiona i bez urazy
(Jesli tu nie zaglada niech ktos przekaze, please )
(Na swoja obrone dodam tylko ze RES Point byl blisko
)