Peccavi napisał(a):
Już wiem: Vespa ogląda Kesh z perspektywy respa..., oto powód
Daleko posunięte stwierdzenie Peccavi, mimo iż Vespa nie jest oficjalnie w Polanach to traktujemy go jako swojego członka i twoja teza ma się ni jak do zaistniałej sytuacji, o wiele bardziej pasuje do twoich kolegów z HH
Zerg napisał(a):
Sant nie rozumiesz przeczytaj dokladnie.
Czarna kompania- Black Hundred- Чёрная сотня
I wszystko jasne.
Po co sie czepiasz chlopaki graja ze swoimi
Edit. Zreszta czego jak czego ale zwiazkow HH z rosyjska antysemicka monarchistyczna prawica sie nie spodziewalem
Ależ rozumiem, a to co napisałem to tylko Чёрная шутка
blasz napisał(a):
Oo jestem pozytywnie zaskoczony. ;] hehe wyglada na to, ze chyba jeszcze tylko Sant się spina z bóg wie jakiego powodu, reszta nabrała odpowiedniego dystansu i potrafi dyskutować na przyzwoitym poziomie. Nawet Zerq - lol
W niczy się nie spinam, odpowiedź masz wyżej
blasz napisał(a):
Daleko posunięta teza, to samo dotyczy Empire, Szarych Szeregów - ogólnie polskie gildie walczą każda z każdą, rosyjskie natomiast mają sojusze i sobie nawzajem pomagają kiedy trzeba.
Blasz sam sobie tym stwierdzeniem strzelasz bramkę!
To, że polskie gildie walczą między sobą to zapewne wina Polan...?
Raczej mniejszym gildiom powinno zależeć na sojuszu z dużą i silną gildią, a póki co żadna oficjalna deklaracja nie padła z ich strony w naszym kierunku.
Poza tym mieliśmy już sojusze z takimi małymi gildiami i pożytek z tego był żaden. Na BK do pomocy stawił się aż jeden członek...
A jeśli HH chce rozmawiać nt zapraszam na naszego venta
Nikt tam nie gryzie
Przypuszczam że gdyby HH i Polanie stanęli razem przeciwko Rosjanom to cięzko było by im nas pokonać. Ale póki co to HH bliżej do wschodniej granicy niż do własnych ziem... między in. dlatego taka a nie inna polityka Polan.