Hmmm wlasnie znowu sobie gram w UO i szczerze mowiac mnie nawet nie ruszylo to sprzedawanie gotowych wannabee charow :[ Glupi, rozkaprysiony amerykanski dzieciak, ktory nie wie co ma z kasa robic kupi sobie taka postac i co...? Co mu to da? Jeszcze powiedzcie HE HE HE, ze kupi sobie taka postac poczatkujacy, totalnie, nie majacy zielonego pojecia o UO. ROFL, wg. mnie wywali kase w bloto. No ale skoro sa ludzie, ktorzy potrafia psuc sobie zabawe z gry (patrz Warcraft III i popularnosc MH :/) to i sa ludzie, ktorzy kupia sobie takie prepared chara zeby tylko moc pochwalic sie, ze co to juz oni nie narobili...
Ja wam mowie, to niczego nie zmieni i nie ma co sie przejmowac :/
A co do tezy "Soon UO will die" --> nie wiem, wiem, ze nie bawem bedzie dodatek (w pierwszych dniach 2003), ktory wg. mnie nie byl by wypuszczany, gdyby OSI planowalo zarzucic UO. Watpie tez, ze jest ostatnia deska ratunku dla OSI, bo zaden rewolucyjny nie bedzie. Howgh.
A teraz pare slow do EMU fanow i Aldathy miedzy innymi. Sam bylem Adminem/GMem/graczem i cholera wie kim jeszcze w swiatku emu. Szerszen, Toll, Balar, Ja i pare innych osob od podstaw zrobilismy SC, ktore ZAWSZE bylo neutralnym serwem, do kotrego NIGDY nikt sie nie przyczepial (OSI maniacs & others). Ba, pamietam jak sie sypalo, imc Vhailor uznal, ze to byl jedyny taki serwer i szkoda ze sie posypuje. Ale nie, teraz takie BENY jak wy musza wszystko rozpierdalac, robic jakies "so gay SoA" i psuc wszystko co bylo. STFU KURWA MAC STFU. I chuj wam w dupe po 100kroc (moze lepiej nie bo tyle fun wam jeszcze zycze...). Grrrrr wypierdalac mi nawet z Ogolnego, nie wiem po co Fergerod to zrobil dla wszystkich, teraz beda wojny, ze to bydlo ma prawo do pieprzenia tutaj. Sheesh ;//
|