Mark24 napisał(a):
Kabraxis napisał(a):
Ale w zamian ladnie i grzecznie przeprosisz mnie za oszczerwstwa w osobno zalozonym temacie i grzecznie wypierdolisz z tego forum ok?
Podaj mi po prsotu PSN ID (teraz) i włacz konsolę. w dupie mam twoje fotki, wyrzucę kogoś ze znajomych (bo mam fulla) i pogadamy przez 5 minut bym się upewnił, że to zjebany kabra. A jedyna nagroda jaką dostaniesz to satysfakcja i tyle.. Swoje żądania to możesz sobie wsadzić w d...
No to gowno dostaniesz. JA nie mam absulutnie zadnej potrzeby podawac nikomu z tego forum jakichkolwiek danych do jakiejkolwiek gry/steama ani niczego innego. Mam funfli z ktorymi gram i nie jestes mi wogole do niczego potrzebny.
Nie bede tez czul zadnej satysfakcji bo nie mozna czuc satysfakcji z rozwiania marzen i duman kolesia o iq rozwielitki.
"Swoje żądania to możesz sobie wsadzić w d..." I vice versa misiu. Naprawde /care czy uwazasz ze mam konsole czy nie mam.
Dal mnie i tak jestes kolesiem, ktory rzuca bezpodstawne oskarzenia, kolesiem, ktory byl za wielka cipa aby osignac cokolwiek w PL i zdupczyl lizac dupcie angolom za ochlapy, kolesiem ktory nie rozroznia fal radiowych od dzwiekowych, kolesiem ktory tak sie uniosl banem ze oferowal pieniadze za rejestracje fake-kont z "mark" w nazwie pewnie nie wiedzac ze usuniecie wszytkich takich kont to 3 klikniecia myszka, kolesiem ktory jest uwazany nie tylko tutaj ale i na najwiekszych forach o grach w PL (gol to wiem napewno, wiem ze udzielasz sie tez na poly - tez cie penie nie lubia), za zaslepionego, nieobiektywnego fanboja, z ktorym zasna dyskusja nie ma sensu i jeszcze pare innych rzeczy. I to wszytko przy wieku grubo ponad 30 lat.
Moze poprzestanmy na tym bo zal mi sie troche robi i ide spac a od tej chwili jestes pierwszym kolesiem, ktory laduje u mnie w ignorze bo nie dosc ze jakolwiek normalna rozmowa na wlasciwie jakikolweik temat (pomijajac juz konsole) jest z toba niemozliwa to jeszce twoja glupota i dziecinne zachowanie powoduje ze chce mi sie rzygac.
Cya
PS. Wszytkich normalnych uzytkownikow konsol i wszelakiego sprzetu do grania jak i wszystkich normalnych czytelnikow tego tematu przepraszam ze w nim zapostowalem. NIe spodziewalem sie ze mark jest az tak wyposzczony ale widze ze forumowa maskotka ps3 nie zawodzi.
Znikam stad - w koncu nie mam konsoli.