Quetzacotl napisał(a):
iniside napisał(a):
Quetzacotl napisał(a):
iniside napisał(a):
Bloodleaf napisał(a):
Z tego co wyczytałem w wywiadzie to odejdą od systemu skilli z GW1 , szkoda.
@up właśnie szału nie ma robić bo potem będziemy grać w "żabki" , to co widzę wystarczy , ważne żeby grywalność była , eye-candy już przestało mnie obchodzić.
System walki jest taki sam. Z tym e polowa skili dobiera sie automatycznie, a druga półowa ma jakieś śmieszne ograniczenia. Czyli z póli 10 skili, moge w praktyce wybrać tylko 3 takie jaki mi sie podobają. Bo w tej drugiej "ręcznie" dobieranaje półowie jeden skili musi być leczący, a drugi musi być elite. Czyli pole manerwu zostało bardzo poważnie zwęrzone. Wogóle mi się to nie podoba.
wbrew pozorom małe zmiany wgzlędem jedynki
Bo chyba za mało grałeś. Z 8 skili jakie moge wrzucić na pasek według własnego widzimisię zrobiły się 3..
uwierz mi, że grałem aż za długo.
Obowiązkowy elite? i tak 99% postaci go miało.
Skill leczący? monki, flagowy, healing signet, przynajmniej polowa postaci miała cos do selfheala w jedynce, ze wzgledu na splity.
Skille zalezne od profesji? oczywistosc, było
Skille zalezne od broni? było, nie mogles uzyc Hammer basha nie mając młota, tak samo nie mogłeś użyć Crippling Shota nie mając łuku. Dochodzi jeszcze ograniczenie rasowe skilli o ktorym niewiele wiadomo. A dodatkowe 2 sloty to bardzo dużo, 16 na cały team.
1. Ale mialem mozliwosc go nie wzisc. Chodzi o wybor.
2. Tak samo.
3. Jak w kazdej grze. Chodzi o to ze te 5 skili gra BEDZIE DOBIERAC SAMA.
4. Tak samo. Gra ci wrzuci skile zalezne od broni z automatu i nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie.
Calość zamyka sie w tym ze realny wybor skili tak jak ci sie to podoba masz zawezony do 3. Bo gra automatycznie ci wybiera 5, następna dwa musisz poświęcić na elite i selfheal i zostaja ci 3 ktore mozesz dobrac tak jak ci sie podoa. Wiec tak roznice jest dimaterlna pomiedzy GW gdzie mogls sobie brac co chcesz i jak chcesz, do tego gdzie teraz 70% wyboru jest podejmowane za ciebie.
Moze tobie to nie przeszkadza. Ale mnie skreca na mysl, ze jakis durny program podejmuje decyzje za mnie i nie mam opcji "jeb się i tak wiem lepiej".