Vercin napisał(a):
To samo kabraxis
Ja kupie zeby zobaczyc zmiany w swiecie i zniszczenie Azeroth. Plus "nowa" Horde. Kupie po to aby zobaczyc dalsza czesc historii i nowy content 1-85. Raidy i endgame mnie srednio interesuja bo pewnie do nich nie dotrwam albo zbiore kilkadziesia nowych emblemow i quitne. Tak jak to bylo w WOTLK.
Daltego dla mnie np. wazniejsze niz nowe raidy (pomijajc kwestie lore) sa np. zmiany w nudnych jak flaki z olejem profesjach, ktorych sie pewnie nie doczekam.
Np. juz troche zawiodlem sie na Archeologii, ktora zapowiada sie na kolejny "wlacz tracking i szukaj zoltych kropek na mapie" nudny grind.
Dziwne macie troche myslenie - ktos napisze posta ze pewne rzeczy mu sie nie podobaja - hater. Ktos napisze ze mimo tego widzi dobre strone Cataclysmu i pewnie kupi i wroci - fanboj "wracajacy do Pana"...
WTF? Ta gra to nie zycie - ogarnijcie sie.
PS. kolejna rzecz, ktora mi sie nie podoba:
http://www.mmo-champion.com/news-2/grim ... rt-comics/
Modele sa TRAGICZNE. Podoba mi sie doslownie jeden (Dagger i moze 1H Sword). Reszta to dalej swiecace, za duze chuj wie co.
Na serio kupie ten dodatek tylko i wylacznie dlatego ze wprowadza zmiany na "starym swiecie" i z checie pobiegam po zniszczonych, starych krainach bo sa lepsze niz OL i North razem wziete.