Mark24 napisał(a):
tak z ciekawości są jakieś narzędzia by poprzeglądać sobie cudeńka tworzone przez amatorów? Bo z 2mln poziomów pewnie 1.9mln to crapy totalny, a nie chce mi się przez to przekopywać.
ten browser w grze jest lipny, to już lepiej pogooglowac "top lbp levels" albo wbić na yt i przejrzeć "best lbp levels", licze że w 2 rozwiążą to lepiej
RufeN napisał(a):
mam dwa monitory z wejsciem dvi i vga + glosniki logitecha, z glosnikami pewnie nie bedzie wiekszego problemu,ale co potrzebuje (dodatkowo) z kabli do podlaczenia ps3 do monitora?
kabelek HDMI-DVI załatwi sprawę, możesz też potrzebować przejściówki do tych głośników, zależy czy mają optical czy nie
Keii napisał(a):
Grałem dziś w demo Split/Second i powiem tyle, że jak dla mnie jest zupełnie bez polotu. Grafika nie zachwyca, a jeśli chodzi o gameplay, to do któregokolwiek Burnouta mu daleko - rozwalanie planszy nie sprawiało mi żadnej frajdy.
jak dla mnie Split/Sec w porządku arcadóweczka, model jazdy prosty do bólu, nic skomplikowanego w tej grze nie ma, drifty są tak proste jak w Ridge Racerach, to jest maksymalny arcade - po prostu ćiśniesz gaz i triggerujesz rozwalanie trasy, nie powiem że nie jest to efektowne bo jest (miałem zdziwko jak sunął na mnie bokiem jakiś samolot, duże o_0) ; da się pograć ale faktycznie raczej szybko się znudzi