Senex napisał(a):
Was na serio nie martwi fakt, że wystarczy że jedna osoba skrytykuje którykolwiek element gry i zaraz zlatuje się stadko wyznawców, którzy gotowi życie oddać w obronie gry?
Tylko czekać, aż na najbliższych targach, któryś z graczy warcrafta wysadzi się na stoisku konkurencji z okrzykiem Blizzard akbar
To dla ciebie taka nowość? Każde MMO ma swoich fanboi i haterów więc nie wiem czemu akurat w odniesieniu do WoW'a cię ten fakt tak martwi (szczególnie że IMO tych drugich w przypadku WoW'a jest zdecydowanie więcej) .
MagPS napisał(a):
gorzej jeśli chodzi o craft, jak czytam, że ludzie potrafią farmić tylko po to żeby mieć kilka procent więcej do życia to /facepalm
j.w minmaxing występuje w każdym mmo czy w zasadzie w każdej grze online
Kabraxis napisał(a):
JAKIE KURWA ARGUMENTY? Bo ja tu widze belkot fanboja "wszytko jest zajebiste".
Widzisz, taka jest roznica. Mi np. podoba sie w WoWie leveling, swiat, exploracja, podobaja mi sie zmiany w Cata w tym zakresie. Nie podoba mi sie min. craft i nie podobaja mi sie "zmiany" w Cata w tym zakresie.
Tobie zas podoba sie wszytko
Vercin przyznał ci przecież rację że craft w wow'ie jest kiepski co jest faktem.
Faktem jest też to, że mało kogo kto gra w tą grę, to obchodzi - craft jest taki, a nie inny, od premiery więc większość ludzi po prostu się z tym już pogodziła, albo ma to nisko na swojej liście priorytetów.
Kabraxis napisał(a):
Dla mnie np. to: "Three new bandages! That's right: THREE!" jest poprostu pathetic.
Bo nie zrozumiałeś żartu który m.in był skierowany właśnie do ciebie.
Blizzard od zawsze potrafił się naśmiewać ze swoich słabości, niewiele firm, szczególnie tych dużych, to potrafi.
BTW first aid może być beznadziejnie nudną/monotonną profesją etc, ale na pewno nie jest useless
Senex napisał(a):
To w jaki sposób krytykuję to tylko i wyłączenie moja sprawa. Mogę trollować, mogę użyć sensownych argumentów.
Widzisz, technicznie nie jest to twoja sprawa, ponieważ na większości portali celowe trollowanie jest zabronione regulaminem. To że np tutaj jest to raczej olewane czy nawet chwalone (w końcu większość starych userów to trolle do kwadratu...) to już zupełnie inna kwestia...