Mark24 napisał(a):
gadałem już Yogsem - powinien mi załatwić te kamienie. Chyba, ze Karol66 masz możliwość, bo mam wszystko do upgradu winged moon speara prawie na max-a (oprócz ostatniego kamienia) - dałoby mi to cholernego boost-a do tej mojej kopii. Potrzebuję ich 14 (na razie, jak zdobędę ostatni kamień to będę chciał jeszcze 6)
Mam już odłożone te znalezione dusze (można je tradnąć w zamian? - legendary soldier soul etc.?) - więc oddam z nawiązką. Teraz mam 55lvl.
Aha - jak w ogóle wygląda trade? Jest jakieś czy po prostu dropujemy na ziemię i druga osoba zbiera?
btw. dzisiaj widziałem CZERWONY znaczek na glebie i mogłem przyzwać black phantoma. Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło, o co chodzi?
btw. w 1-3 był chyba event z Ostravą - oczywiście 2x red knighty mnie zbiły, Ostrava też padł, ale nie zdążyłem go lootnąć. Teraz ani lootu, ani Ostravy - więc z kluczykiem do Mauzoleum też się pożegnałem.
V - chętnie pomogę w Mazoleum, przynajmnie sobie obejrzę co jest w środku
Ja mam postacie ok 25 lev dwie (w tym jedna którą właśnie zacząłem grać
) a pozostałe mają juz na bank mocno powyżej 80 więc jeszcze z 10 lev bys musiał dobić żebyśmy się in game mogli spiknąć.
Trade polega na przywołaniu blue fantoma i on wywala stuff a host podnosi.
Ten czerwony znaczek to była propozycja duelu od black fantoma - taki specjalny kamień dostaje się za alternatywne zakończenie gry.
Przegrany traci level a wygrany zyskuje te dusze które tamten wydał na podniesienie tego levelu.
Co do Ostravy to dokładnie - masz przejebane
Jakbys go uratował to bys dostał jakiś kamyk w wersji "pure" ale generalnie ten cały ciąg z ostravą jest na tyle trudny, że najczęściej udaje się dopiero za drugim razem (przy pierwszej grze zawsze go gdzieś zgubisz).
Możesz tam jeszcze wrócić i looknąć czy nie ma takiego "płomyka" - tak jest oznaczany nietypowy loot z NPC i on nie powinien zniknąć tak łatwo.
A co do Mauzoleum to nie pomożesz bo on nie będzie Cie mógł tam wezwać - zabił juz bossa na tym terenie (phalanxa).
W zamyśle devsów mauzoleum miałeś robic juz w nowej grze albo pod sam koniec gry.
Mi się udało w NG przywołać zaraz na początku fantomy i one mi pisały że nie mogły atakowac King Dorana (widziały go na biało - coś jak te zjawy innych graczy jakie się czasami widuje).
W praktyce jednak świetnie go zblokowały na mostku i mogłem walić do niego safe z łuku (czyli działała dla nich kolizja obiektów ale to chyba tez podpada pod exploit).
Anyway - całe story z tym Doranem mówi, że masz udowodnić że jesteś najlepszym wojownikiem więc powinieneś to zrobić sam.