roball - ale o czym ty do mnie piszesz człowieczku? Multi w RDR jest chujowe na max-a i mało kto w to grał 2 tygodnie po premierze. Sam wtedy nie znalazłem już meczyku z pełnym składem osobowym.
Ty człowieczku możesz lecieć na ten hype i oceny 9.75/10, ale cała raszta to egocentrycy jak ja i mało kto już gra w te badziewiaste multi.
Dla ciebie może to być opad szczeny i szok ale sam serwerów nie zapełnisz i nie zmusisz innych do gry w to coś ;(
quote z 28 maja
Mark24 napisał(a):
Online chyba umiera...
Dzisiaj pograłem pomiędzy 8 a 10 - w sumie 3 meczyki. W jednym było 6 osób (łącznie), w drugim 3-4, w trzecim 3-2.
i dla twojej wiadomości ja mam NAT2, ale tylko dlatego, że jestem za routerem, mam zewnętrzne stałe IP i zero problemu z połączeniem, a mimo to, 2 tygodnie po premierze nie znalazło mi pełnego składu online. Więc pierdolisz jak zwykle.
Razoth - mozna pograć na monitorku, ale wrażenia to to nie robi. Dobry TV w komplecie z kinem domowym dopiero pokazuje do czego konsola jest tak naprawdę stworzona. Sam grałem na monitorku komputerowym przez 2 miesiące
Frost - niedługo wychodzi DLC, który doda coop-a do RDR. Pewnie trochę ludzi wróci do tej gry, moze przy okazji zaczną - sam sobie zamierzam to sprawić.