Tor-Bled-Nam napisał(a):
Nestor napisał(a):
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Keii napisał(a):
3,74€ za ME 1 i 29,99€ za ME2 (Digital Deluxe Edition - 35,99€). O ile jedynka się opłaca, to dwójka w ogóle...
Steam obsysa tak, ze szkoda komentowac. Dawno tam nic nie kupilem. Promocje moga sobie w dupe wsadzic, bo to co chcialem kupilem w polskim sklepie taniej niz ich zajebiste obnizki.
Ty chyba nie jestes swiadom faktu ze Polska jest ewenementem jesli chodzi o rynek PC, i gry kosztuja u nas polowe tego co gdzie indziej. Na zachodzie wersje PC/PS3/X360 sa w bardzo zblizonych cenach, u nas PC kosztuje 50% konsolowki.
Nie nie jestem swiadomy. Powinienem patrzec z francuzkiej perspketywy kupujac gry w polskich sklepach. Ale poniewaz jestes swiadom cen gier w sklepach to pewnie juz wiesz, ze przykladowo:
Mass Effect 2 w zaavi.com 17 funtow, czyli okolo 80PLN, zajebistym steam 36 Euro czyli jakies 140PLN. Niezla "promocja" takze dla brytyjczykow.
Tu gdzie zyje (Włochy) kupisz nowa gre za 50 euro. Na steamie kupie za podobna cene + czesto znizki, a jako ze nie jestem fanem pudelek - jest mi wygodniej.
Kilka tygodni temu, znajomemu z US przeslalem $11 zeby przeslal mi Supreme Commander 2 (swiezutka gra) ktory w US byl przeceniony do 10 euro, a u nas do 17 euro.. wiec przeceny nie sa takie zle.
Ja steama lubie, ceny mi az tak nie przeszkadzaja, choc rzadko kiedy kupie nowo wydana gre za pelne 50-60 euro.