RufeN napisał(a):
thiefem zabilem phalanxa, zabilem smoka, ide do king dorana a tu jebs - brama otwarta, polecialem od razu po brooshoowd armor wiedzac,ze nie mam szans zabic mirandy a ona za mna chyba poleciala,spadla i sie zabila
co do king dorana to ja bym go chetnie juz na tym moim low lvl doprowadzil do tych 75%chociaz - bezproblemowo mi idzie bicie go,ale spearem +1 zadaje 5dmg. jaki musialby byc+enchant od kowala na broni? by go chociaz tluc po te kilkadziesiat pkt?
Z Miraldą zjebałeś (chyba - mozna jeszcze spróbować sprawdzić czy loot z niej tam jest).
ZAWSZE jak jest taka sytuacja z unikalnymi NPC to rób save/load.
Z nich się nie lotuje "normalnie" tzn nie zostaje po nich ciało tylko taki jakby "ognik".
I po save/load ten ognik pojawi się na podobnej zasadzie jak Twoja plama krwi po śmierci w wyniku upadku - tam skąd spadłeś.
Co do Dorana - najlepiej używać broni z dużym bonusem do backstaba (np. secret dagger - można go dodatkowo enchantować na "fatal") i walić go w plecy. W porównaniu do innych mobów on jest praktycznie głuchy - nie reaguje nawet jak podbiegasz do niego jeśli jest do Ciebie plecami.
Keii napisał(a):
Jak można zepsuć postać, skoro przy odpowiedniej ilości grindu da się wykupić wszystko?
Nie da się "zepsuć" pod PvM ale pod PvP jak najbardziej.
Jeśli władujesz np. 40 punktów w luck (a nie uzywasz BBsworda) to każdy inny na Twoim levelu będzie miał postac o te 40 punktów lepszą.