Mark24 napisał(a):
mieszane, gra na pewno nie dla każdego. Taki galimatias stylów. Elementy zręcznościowe, elementy logiczne, w sumie całkiem niezłe story (naprawdę niezłe teksty wali książka), projektant bossów na 100% musiał coś wąchać. Dobra muzyka, nędzna grafika.
Z wyścigów arcadowych polecam Blur. Niezła zabawa, nie jest to motorstorm, ale gra całkiem ładnie daje radę i ma fajny tryb online.
Ja ostatnio przetestowalem demka:
Split Second - generalnie to takie malo wyscigowe wyscigi, bardziej chodzi o to zeby driftowac, jechac za przeciwnikiem dzieki czemu ladujemy pasek combo (?) ktorym rozwalamy w dosyc bajerancki sposob samochody przeciwnikow.
Mod Racers - fajna gierka, moje skojarzenie to tacy Micro Mashines 3d z bajeranckim tworzeniem postaci i gokarta
(w demie nie dziala ale widzialem mozliwosc tworzenia wlasnych plansz) Ogolnie calkiem fajny styl gierki, jakies zabawne gagi.
Burnout Paradise - super sie prowadzi samochod, duzy swiat do zwiedzenia, masa ukrytych drog. Ogolnie ze wszystkich tych wymienionych gierek wyzej Burnout wgniotl mnie w fotel najbardziej (chcialbym przetestowac Blur ale niestety nie ma go w demach). Fajne radyjko ktore co jakis czas komentuje to co sie dzieje/dzialo w miescie, podpowiada gdzie jechac itp. inne samochody na drodze, ogolnie gierka IMO must have (kolejna do zakupu).
No i oczywiscie Wipeout HD - ale tego chyba reklamowac nie trzeba?