Ok. 11pm na EU jest zalogowanych zwykle 15k osob a na US 25-30k
Powiedzial bym ze jest odwrotnie
Na US malo ludzi jest w dzien (naszego czasu). 300-600 na Bedevere. Wieczorem 1-2k na sewer to norma.
Nie wiem jak wam ale mi sie wlasnie najlepiej gra wtedy jak na serwerze jest max 900 osob. Wtedy w PvP cos mozna zrobic w pojedynke albo 1 grupa a jak jest >>1000 to juz tylko zergiem trzeba grac.
Mi srednio pasuja walki po 100 osob na raz - komp mi laguje (rozpierdala mi sie plyta i musialem zjechac z czestotliwoscia taktowania - chodzi mi na max 1 GHz teraz).
Idealem sa dla mnie walki grup po 20 osob. Dobre RP, jakies szanse strategii etc.
Jak sie napierdala 80 na 80 osob to juz naprawde nie ma znaczenia czy zdejme jednego z 20 enhanterow czy nie
A co do EU serwerow to szczerze powiem ze nie kumam jak tam sie mozna bawic. Na 9 total shardow sa tylko DWA anglojezyczne (z czego jeden slabiutko obsadzony) ktore obumieraja ok. 1am nawet w weekendy (zeby nie byc goloslowny - teraz mamy 1.30am i na excaliburze jest 1350 osob i co refresh to ta liczba spada a na bedevere dokladnie tyle samo i co refresh rosnie).
Mi z UO zostalo przyzwyczajenie grania po nocach w weekendy i nie jest jakims wyjatkiem ze sobie posiedze do 3-4 (albo i 6 jak akurat hiby sie do naszych relikwi przymierzaja).
Inna sprawa jak ktos chodzi spac zaraz po Bobie Budowniczym - wtedy faktycznie na Bedevere jest ok 600-900 osob a na Merlin/MLF 1500-2000.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Karol66 dnia 2002-11-10 01:33 ]</font>