Sobtainer napisał(a):
O ja pierdole. W połowie filmu wyczaiłem, że mam szczękę otwartą. Jak mi któryś tu na tym forum napiszę, że SC2 ssie po premierze to z otwartej wyłapie
. Dla mnie to będzie jeden z najlepszych tytułów jakie nawiedziły PC, aż się boję co się będzie działo z tytułem Diablo 3, przecież to jest jakaś masakra.
I wlasnie to dla mnie sie nazywa "piesek Blizzarda". Czym tu sie podniecac az tak? Normalny trailer.... polowa trailerow teraz jest OMGWTFPWNDOMGLOLIMBA! a gry juz niekoniecznie.
Polowa z tego co jest w tym filmiku jest na enginie co mnie totalnie nie rajcuje (Blizzard = FMV), polowe widzialem juz wczesniej z czego wnioskuje ze FMV nie bedzie jednak az tak duzo.
Trailer jak trailer - nie widze w nim nic co stawialoby go wyzej w "epicness" od trailerow np. z Mass Effecta czy nawet nowej gwiazdy na polu FMV czyli trailerow The Old Republic, czy chocby nowego FMV z DeusEX3, ktory jest dla mnie o wiele bardziej "OKUWRAJAPIERDOLEOMG!".
Tak wiec mozesz napisac ze ci sie podoba bo mi tez sie podoba ale nosz kurwa bez przesady. Trailer jak trailer.
Chociaz jak psy Blizzarda slinia sie i juz recenzuja gre po 2minutowym TRAILERZE zawierajacym jak to trailery pewnie 90% najlepszych urywkow z FMV jako "jeden z najlepszych tytułów jakie nawiedziły PC" to az sie bje wysypu recenzji po 10/10 dla w sumie wtornej strategii. Ale coz takie czasy.
Fajne bo fajne ale zeby od razu sikac po nogach? NO.
"Posłuchajcie sobie co mówią w tym trailerze, przełóżcie sobie to na kampanie dla gracza. Wystarczy? czy jeszcze nie? a multi mam głęboko gdzieś, dla historii zagram w tą grę a nie dla rushy."
3 rasy napierdalaja sie w kosmosie. Koniec historii. Sorry ale mimo ze sie staraja Planescape Torment to to nie jest.