Shador von Dal napisał(a):
@Razoth
Twoje zdanie jako pseudo polskiego mmorpg patrioty generalnie mi kolo uja lata...
Shador von Dal napisał(a):
A wracajac do tematu... mowisz, ze zmarnowali pieniadze?
Uśmiechnąłem się. ;)
Vercin napisał(a):
znaczy jesli gra bedzie mega sukcesem , kasa zwroci im sie w pare tygodni z nawiazka a fani jedynki beda wniebowzieci to ty i tak bedziesz glosil ze "mozna bylo wydac ta kase lepiej"?
Jeżeli ja nie będę wniebowzięty to tak, nie interesuje mnie sukces komercyjny. Starcraft 2 pod wieloma względami jest krokiem wstecz w stosunku do pierwowzoru, co oczywiście mogą naprawić w nadchodzących patchach i dodatkach.
Vercin napisał(a):
Stary w korei to prawie sport narodowy jest:)
Oswiec nas jak mozna bylo zrobic to lepiej:)
Przeciez radyklane zmiany i "innowacje" to by byl strzal w stope . Koreanczycy zaczeliby przeprawdzac samobojcze ataki na siedzibe blizzarda itp.
Część pierwsza jest sportem, nie druga. Koreańczycy nie są tępą masą i nie rzucą się na część drugą tylko dlatego, że Blizzard łaskawie ją wydaje. Dlatego owa firma pakuje ostrą kasę w promocję gry w tym kraju bo wie, że jak część druga koreańcom nie podpasuje to dalej będą grać w jedynkę i nic się nie zmieni.
Vercin napisał(a):
Wszystkie ich gry polaczone poprzez battelnet , mozna sobie grac w wowa i gadac ze znajomymi pykajacymi w starcrafta. Beda mieli spolecznosc gdzies 20 milionow graczy skupiona w jednym miejscu. Rankingi, achivmenty, mody, fora. To na to tez poszla ta kasa.
A niech sobie mają ja im nie bronię, zarobią hajsu i może zrobią w końcu coś oryginalnego zamiast odgrzewać stare kotlety.