Sobtainer napisał(a):
Nie, ja dostałem ciśnienia jak zostałem wyzwany od piesków blizzarda bo mi się podoba trailer.
Nie. Od psow blizzarda zostales wyzwany za tekst ogloszony niczym orawda objawiona ze to bedzie najlepsza gra PC ever (po 2 minutowym filmiku).
Zas od debili za tekst ze Blizzard jest w 100% idealny we wszytkim co robi.
Nikt cie tu nie flamuje za to ze ci sie trailer podobal tylko bardziej za to ze sikasz po nogach jak 15latka na wiejskiej dyskotece. Plus za teksy j/w. To ze ty sobie tlumaczysz kazda krytyke Blizzarda i ich gier jako personalna obraze to nie do mie tylko do psychoanalityka.
A tak wogole to flame personalny zaczeles ty do spolki z vercinkiem, dlatego ze poza "Blizzard jest zajebisty" nie macie za bardzo nic do powiedzenia bo uja sie znacie na SC - obaj. Ale to teraz nagminne ze najwiecej do powiedzenia o tym jak powinien wygladac SC2 maja kolesie, ktorzy jedynke widzieli na filmikach z YT, tak samo jak ci rozplywajacy sie jak to WOTLK i CATA nie sa zajebiste i casualWOW swietny uja pamietaja jak fajna i o ile glebsza i bardziej satysfakcjonujaca byla ta gra 4 lata temu (tu nie pisze o tym forum tylko o wielu, wielu innych gdzie bandy gearscorowych dzieci rozplywaja sie nad zajebistoscia WoW'a).
Plus ofc "macie to w dupie" datego nie mozecie zaakceptowac tego ze mi sie gry Blizarda nie podobaja.
Cos jeszcze? Nie wiem - wow ci szare komorki wypral ze musze ci moje posty tlumaczyc zdanie po zdaniu?
BTW. Przyklad community BN - proceless. Daj spokoj Sob - really.